– Vellykket VIP-tur

Gjestene ble fraktet i buss fra Melløs stadion til Quality Resort & Spa i Son, som var gårsdagens kampsponsor. Her ble de servert mat og drikke før de ble fraktet videre i rib tilbake til Moss. Arrangør Terje Fleischer var strålende fornøyd etter en vellykket tur.


– Det gikk jo kjempe bra! Vi hadde en flott dag som ble enda bedre med det fine været. Det virket som om alle storkoste seg på turen, og da er jo målsetningen nådd. Dette er noe jeg håper vi kan arrangere igjen ved en senere anledning. Jeg vil takke Quality hotell for den gode maten og båtturen hjem, forteller Fleicher.


Sosialt
Styremedlem og sponsor Per Lilleng var en av flere som fikk være med på turen. Selv synes han det var fint å samles med resten av gjestene.


– Det var ett kjempebra opplegg vi fikk være med på. Det beste med det er at vi hadde det sosialt og ble bedre kjent med andre mennesker, sier Per og legger til:


– Jeg har vært med i mange år, og synes det er flott at det blir arrangert slike type arrangementer. Det gjør det interessant å sponse klubben. I tillegg er det viktig at vi som sponser også får noe tilbake. Jeg synes faktisk det kunne vært enda mer av det og håper vi får være med på noe lignende en annen gang, avlsutter Lilleng.Hurtig båt: Gjestene ble fraktet i Rib fra Son tilbake til Moss. (Foto: Daniel Thømt)