Vellykket første år

Det var ingen aprilsnarr da MFK Care ble stiftet 1. april i år. Endelig kunne Moss FK kunngjøre det: MFK Care – samfunnsansvar satt i system.
Noen av prosjektene hadde allerede fungert i flere år. Nå kunne de bli satt i system samtidig som det ble enklere å starte nye prosjekter. Fotball for flyktninger – både barn, ungdom og voksne – kom i gang i vår med godt oppmøte.

Gatelaget
1. mai ble MFK Gatelag startet og en stamme på 5-6 spillere kom raskt i gang. Laget har deltatt på to nasjonale turneringer, på

Hankø/Fredrikstad stadion og Telenor Arena, samt to gatecuper, i Moss under Christian Fredrik-dagene og senest nå i Tønsberg der deblant annet slo FFK etter straffekonk. Neste år blir laget med i serien for gatelag. Flere av spillerne har nytt godt av tilbudet. Noen har fått mer innhold og mening i hverdagen. Andre har holdt seg mer unna rus og noen har opplevd utvikling og mestring både på banen og medtanke på det sosiale.
Et par av spillerne har fått litt arbeidstrening i klubben og noen har fått seg jobb utenfor klubben. Når det skjer er det synd for gatelaget som mister en spiller, men selvfølgelig fantastisk for spilleren selv og det gir ekstra motivasjon både til de som jobber med gatelaget og spillerne selv.

Les mer (og se videoer) om gatelaget og oppstarten her

Andre prosjekter under MFK Care:
•  Frivillighetssentralen Eldre liv
Home Start
Rosa Sløyfeaksjon
Skjelfoss Psykiatriske Senter
•  SFO for 2-4 trinn Bytårnet skole
•  Fotballtrening for enslige flyktninger
•  Fotballtrening for voksne flyktninger
Dooni-Dooni

Les mer om prosjektene her

Eget VIPPS-nummer
Nå har MFK Care fått et eget VIPPS-nummer som gjør det mulig for deg å bidra til at vi kan gjøre jobben med å hjelpe andre ennå bedre. Hvis du ønsker å hjelpe oss med å hjelpe de som trenger det litt ekstra kan du bare sende ønsket sum på VIPPS til MFK Care, VIPPS-nummer 502182.

Generelt om MFK CARE
Vi har over flere år jobbet med veldedige prosjekter. Alt dette legges nå inn under MFK Care for enklere å kunne fortelle om samarbeidene vi har med ulike organisasjoner.

MFK Care er startet først og fremst fordi vi ønsker å gjøre en forskjell for de som trenger det. MFK Care er opptatt av å favne bredt og til mange ulike grupper i samfunnet. Vi økte fokuset i 2016 da vi så at dette betyr mye for de som er med. Det som er selvfølgelig for deg og meg er faktisk ikke det for alle i samfunnet. Vårt mål med organisasjonen er å gi noe tilbake og også å øke aktiviteten i tiden fremover. Homestart har vært med oss en stund. 

– Vi ser at det er mange som ikke får ta del i det som er en selvfølge for mange. Vårt samarbeid med MFK Care har betydd mye for de familiene og barna som får komme på kamp og ta del i opplevelsene på Melløs, sier leder i Homestart Ingvild Vatne.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design