Velkommen til Kronekampen 2019

Velkommen til Kronekampen 2019

Datoen for årets fokuskamp, som vi kaller Kronekampen 2019, blir hjemme mot Arendal 12. oktober. Nå håper vi at så mange som mulig vil være med på å gjøre dette til en ellevill folkefest!

Det er ikke til å stikke under en stol at denne dagen blir ekstremt viktig for Moss Fotballklubb. Det er gratis inngang og det blir en helt spesiell ramme rundt kampen. Matchen finansieres ved at våre gode samarbeidspartnere og resten av næringslivet i byen, samt engasjerte privatpersoner, betaler et valgfritt kronebeløp per tilskuer som kommer.

Det blir en herlig dag på Melløs med ting som skjer både før, under og etter kampen.

Vi håper du vil være med å bidra, enten med et kronebeløp, som tilskuer eller begge deler. Det vil uansett hjelpe oss veldig mye.

Du kan bidra med alt fra 0,25 kroner per tilskuer og oppover. Vi har tatt utgangspunkt i at det kommer 3000 tilskuere, men det er mulig å sette et tak for bidraget ditt/deres.

Trykk her for å bidra.

Dette skjer på Melløs

Før kampen blir det stands utenfor Melløs. Det blir trekning av kule premier, barn på banen i pausen og selvfølgelig en spennende fotballkamp. Etter kampen er det festligheter med mat, drikke og underholdning for alle bidragsytere fra 1 krone og oppover.

Hva får du?

10 kr:
Videosnutt på Facebook
Blir lest opp under kampen
6 personer får tilgang til festen etterpå

5 kr:
Omtale på Facebook
Blir lest opp under kampen
3 personer får tilgang til festen etterpå

1 kr:
Blir med i sammendraget over bidragsytere
1 person får tilgang til festen etterpå

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design