Velg rett drivstoff

Kroppen din trenger jevnlig påfyll av energi for å fungere godt.  Karbohydrater, fett og proteiner er kroppens energikilder. Karbohydratene er spesielt viktig fordi de gir energi som er lett tilgjengelig. Alle som vil være utholdene over tid må sørge for å spise nok karbohydrater.


 


Korn i forskjellige former inneholder mye karbohydrater. Korn og frokostblandinger er derfor en grunnleggende del av kostholdet vårt. Det bidrar til å holde blodsukkernivået jevnt. Dessuten får du i deg kostfiber, som er viktig for fordøyelsen.


 


Frokosten er dagens viktigste måltid, da skal hele systemet startes opp etter nattens hvile. Du trenger karbohydrater for å ha energi utover dagen, både for kroppens, musklenes og hjernens skyld.


 


Regelmessige og sunne måltider er viktig for evnen til å konsentrere seg og lære nye ting.


Barn som skal på skolen trenger først og fremst en god frokost før de går hjemmefra. De fleste, både barn og voksne, har dårlig appetitt når de nettopp har stått opp, så pass på at dere har tid til å spise en porsjon. Heldigvis er frokostblandinger som AXA Go`dag noe av det som smaker best når man er litt trøtt i trynet……


 


Sunt kosthold handler om mer enn fysiske prestasjoner; Det er en kilde til overskudd på flere plan. Ikke minst kan du få litt mer overskudd til de du er glad i.


 


Axa fabrikken ligger også i Moss. Det er altså ikke bare fotballklubben vi kan være stolte av.


 


Skal du ha en Go’Dag  –  må du spise Go’Dag


 


Lykke til på kampen!


 


Hilsen Pål Rasmussen, Produktsjef AXA


            Bent Solbakken Fabrikksjef, Moss