Varierende periode for Moss -97

REFERAT FRA DE TO SISTE KAMPENE VÅRE:

HÆRLAND-KAMPEN

Den ble spilt på en regntung gressmatte i indre østfolds dype skoger. Vi går opp i 1-0 ledelse vel fortjent, men rett før pause utligner Hærland. 

I pausen tar vi tak i det positive, og bestemmer oss for å fortsette med det gode angrepsspillet i andre omgang.

Hærland går opp i ledelsen 3-1 nesten med en gang, og da legger vi om til tre bak, tross at det er 30min igjen. Det lykkes vi med, og vi tar de igjen. På stillingen 3-3 fortsetter vi i en 3-4-3. De går opp i ledelsen 4-3, vi scorer 4-4 på det påfølgende avsparket, så er det stille en stund. De går igjen opp i ledelsen, og vi scorer igjen på avsparket.

På overtid for Hærland et frispark fra 35 meter, som blir skutt helt utagbart opp i lengste kryss.
Dermed ble det tap 5-6.

Vi stilte med følgende lag (mål i parentes): Henrik Wensell, Julie Ertnes, Christopher Bredahl, Åsmund Martinsen, André Waglen, Ole Martin L. Hansen, Theodor Kildahl, Trygve Markussen(1), Remi Grini, Arlind Rexha(1), Christoffer Szwarc(1), Sivert Kristiansen, Victor O. Baugh (2), Christian Blystad.


Trygve Markussen i aksjon hjemme mot Askim tidligere denne sesongen. (Arkivfoto: Alvin Holm)EKHOLT-KAMPEN

Mot Ekholt BK på Melløs møtte vi et godt lag, det visste vi. Ekholt har veldig gode enkeltspillere, og de lykkes vi med å stoppe. Ekholt har et klart overtak de første 10 minuttene i begge omganger, men i begge omganger kommer vi inn i kampen. Vi spiller god fotball, og har generelt sett god kontroll defensivt.

Vi vant kampen 4-2, hvor Åsmund Martinsen og Kevin Havig var banens beste spillere.

Vi spilte med følgende lag (mål i parentes): Henrik Wensell, Julie Ertnes, Åsmund Martinsen, Christopher Bredahl, Remi Grini, Ole Martin L. Hansen (1), Kevin Havig, Trygve Markussen(1), Theo Kildahl, Arlind Rexha(1), Christoffer Szwarc(1), André Waglen, Sivert Kristiansen, Victor O. Baugh, Christian Blystad, Kristian Ellingsen.


Mvh
Kjetil og Ole Martin