Vant komfortabelt!

arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Jr Elite: Moss – Kolbotn 6-2 (3-1)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 02.02.2008

Målscorere:
1-0 Minh Duy Bui
2-0 Minh Duy Bui
3-0 Anders Hegglund
3-1 Ukjent
4-1 Henrik Bakkerud
5-1 Henrik Bakkerud
6-1 Ali Ahmed, (str)
6-2 Ukjent

Moss FK stilte med følgende lag i 1.omg:
Kristian Bjerke, Bruno, Mads Kaxrud, Jacob Mjelde (K), Øystein Jacobsen, Anders Hegglund, Mats Stolinski, Martin Reinholdsen, Martin Holmen, Alexander Bachke, Minh Duy Bui.

Moss FK stilte med følgende lag i 2.omgang:
Anders Pedersen, Bruno, Anders Sætra, Bjørn Erik Dørre, Ali Ahmed, Niclas Heia, Mats Lindquist, Henrik Bakkerud, Mats Karlsen, Vegard Edelsten, Tobias Stensrud.

Moss FK vant årets første treningskamp komfortabelt med 6-2 over Kolbotn sitt juniorlag som rykket opp i interkretsserien foran 2008-sesongen. Seks nye debutanter fikk sin debut i junior elite-drakten, og de alle gjorde positive intrykk.

Allerede etter 10 minutter sto det 2-0 til Moss FK etter at debutant Minh Duy Bui har lekt seg på sin høyrekant. Etter 20 minutter sto det 3-0 etter at Anders Hegglund kranglet inn 3-0. Det kunne egentlig stått 4-0 til våre juniorer etter at et mål ble tvilsomt avblåst for offside. De første 20 minuttene er vi dyktige. Vi spiller fin fotball og Kolbotn blir presset langt bakover på banen. Etter de 20 minuttene faller vi i nivå og tempo. Det er tydelig at vi er inne i en tøff treningsperiode og at guttene er tunge i beina. Vi slipper Kolbotn inn i kampen uten at de skaper de store sjansene. Uansett klarer de å redusere etter ca. 35 minutter. Debutantene Minh Duy Bui og guttekeeper Kristian Bjerke spiller begge en meget god omgang som lover bra for sesongen fremover.

Kolbotn får også sin midtstopper utvist etter to gule kort etter ca 40 minutter ,og trenerne fra begge lag blir enige om at Kolbotn kan sette inn en ny spiller til andre omgang siden det kun er snakk om en treningskamp. Desverre får vi ikke lov til dette av dagens gode dommer. Vi ønsker jo å øve med 11 spillere på hvert lag, så dette var litt uheldig.

Ut til andre omgang bytter vi hele laget utenom Bruno på backplass. Allerede etter 1.30 av andre omgang ligger ballen nok en gang bak Kolbotn-keeperen. Henrik Bakkerud scorer på et nydelig hodestøt etter en corner av Bruno. Etter nye fem miutter står det 5-1 etter at Bakkerud var på plass med nok et hodestøt. Guttene spiller god fotball og har mange fine kombinasjoner. Ali Ahmed får æren av å sette inn dagens siste Mossemål på straffe. Mye positivt å ta med seg fra denne omgangen hvor Kolbotn kun skaper en liten sjanse i tillegg til scoringen.
Gøy å se at nykommerne har funnet seg til rette og gjør et så godt inntrykk.

Alt i alt spiller vi en OK kamp denne lørdagen. Utover i omgangene merker guttene at de er inne i en tung treningsperiode, men de kjemper og står på likevel. Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen, men det er også områder vi må bli mye bedre på.

Neste treningskamp er førskommende torsdag hvor SFK Sparta sitt juniorlag gjester Melløs Kunstgressbane. Kampstart er klokken 18.00.

Mvh,
Jonne og Lars.