Vant i Oslo

TRENINGSKAMP


KFUM – Moss FK (jr elite) 1-4  (1-2)

Sted: Ekebergsletta
Dato: 07.02.2010

Kl: 16.00 

Målscorere:
1-0 KFUM (str)
1-1 Marius Alexandersen
1-2 Andreas Kjærnes (str)
1-3 Anders Bjørkmann
1-4 Ole Martin Skagevang

Følgende 11 startet for MFK:
Kevin Duve, Rudi Herbrandsen, Tuncay Øcelan, Andreas Kjærnes, Jørgen Magelie,
Andreas Nygaard, Robin Malnes, Anders Bjørkmann, Robin Larsen, Marius Alexandersen, Leon Dokland.

Benyttede reserver:
Fabian Næss (’45), Ole Martin Skagevang (’45), Christian Evensen (’45), Morten Aarseth (’45)
 

REFERAT 

Det var KFUM som tok ledelsen etter 10 minutter hvor en kåffaspiller ble felt like innenfor 16-meteren. Straffen var meget kontant, og utagbar for Kevin Duve i mossemålet.


                                                               Kevin Duve

Mosselaget åpnet noe rustent i strukturen, men viste en helt annen innstilling og «tæl» i denne kampen i forhold til kampen mot Sarpsborg 08.
Punkter på spillemøtet var å se igjen ting som vi har trent på, og trenerteamet ble ikke skuffet. Både struktur og pasningsspill ble bedre og bedre utover i kampen.
Få touch og stor bevegelse var et kjennetegn på mosselaget søndag ettermiddag.

Utligningen var en meget flott scoring, hvor angrepet ble avsluttet med at Marius Alexandersen fikk ballen på kanten av «16». På første touch skjøt han ballen i en flott bue over keeper som sto noen meter utenfor streken.

1-2 scoringen kom som et resultat av nok et flott angrep som ble startet i bakerste rekke. Marius Alexandersen og Anders Bjørkmann gjorde et godt samarbeid, og dette førte til at sistnevnte kom alene igjennom med keeper. Her rundet «AB» keeper flott og trillet ballen i mål fra skrått hold.


                  Anders Bjørkmann (helt bakerst) utlignet til 1-2. (Arkivfoto: Alvin Holm)

Andre omgang startet i et forrykende tempo fra MFK sin side hvor laget presset KFUM langt inn på dere banehalvdel. Ikke langt ut i andre omgang blåste dommeren kampens andre straffespark. Denne gang til de gulsorte.
Andreas Kjærnes var like sikker som sin motstander var i første omgang, og satt ballen kontant i mål.

Kampens siste mål ble scoret av Ole Martin Skagevang etter flott forarbeid av Andreas Nygaard, som dro av en par KFUM-spillere, før han sentret videre til Ole Martin, som ikke gjorde noen feil foran mål.

Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen, både da det gjelder det spillemessige, men også med tanke på vinnervilje og viljen til å gjøre en innsats for laget.
Gøy å se at vi også får igjen for det vi trener på hver eneste dag, og at dette også blir brukt i kamp.

Tre nye gutter spilte sin første kamp i gult og sort søndag:
Jørgen Magelie, Robin Malnes og Fabian Næss gjorde alle gode prestasjoner mot KFUM.

Vi ønsker å takke KFUM for en utrolig stor gjestfrihet og imøtekommenhet søndag ettermiddag. På dette området har både Moss FK og flere andre interkretslag noe å lære.

Jonne, Jonny, Lars.

Neste treningskamp spilles førstkommende lørdag klokken 1400 på Melløs kunstgress. Gjester på motsatt banehalvdel er da Kolbotn.