Uttelling på første berøring

Hvordan føltes det egentlig å komme inn på banen for første gang etter et lengre skadeopphold og kun ett minutt senere bredside lærkula inn mellom stengene? 

– Det var fantastisk deilig. Det ble nesten det samme som når Halvard Simonsen kom innpå etter et langt skadeavbrekk og avgjorde kampen hjemme mot Sandnes Ulf.

– Jeg har jo vært lengre skadet, men skulle i grunnen vært ute en uke til. Men jeg kom fortere tilbake enn forventet. Det passet jo veldig bra for meg og for laget – det kunne ikke vært bedre!


  Klaussen helt til venstre i bildet sekunder før han bredsider ballen i mål

Og etter din utligning sa det pang-pang og både Kvalheim og Ringberg scorer.

– Det må være «ketchup-effekten» det. Vi fikk en ny giv etter at vi gikk opp til 1-1 og klarte å snu kampen på sju minutter. Ubeskrivelig deilig og en veldig viktig opptur for MFK.

– Det er ikke ofte at vi klarer å snu en kamp etter å ha ligget under så lenge, og det er vi selvsagt veldig stolte og glade for.


                         Innhentingen er i gang for kråkene

Og nå er det vel bare å ønske Tromsdalen velkommen til Melløs på onsdag?

– Jada, nå håper vi at folk kjenner sin besøkelsestid og finner veien opp til Melløs stadion på onsdag for å støtte oss. Det hadde vært på tide å kunne ta minst to seiere på rad, avslutter Thomas Klaussen. 

(Tekst og foto: Alvin Holm)