– Utrolig surt å miste to poeng på overtid!

– Du er alene på tronen som MFKs toppscorer med fem mål etter dette fyrverkeriet av en kamp som også var årsbeste. Det så ut til at samtlige tre poeng skulle bli igjen her på Melløs, men det glapp på urettferdig vis. Hva gikk galt, Kenneth!
– Du er nok ikke alene om å synes det. Alle som holder med Moss Fotballklubb er skikkelig deppa i tillegg til oss spillere. Samtlige er skuffet i dag, og det forstår både jeg og mine lagkamerater veldig godt. Men vi får bare tenke sånn at vi tross alt hadde serielederen i kne frem til det var ca ti minutter igjen av kampen, men det er for dårlig av oss uansett når vi leder 3-1 kort tid før slutt.


          Kvalheim hadde mange sjanser og var farlig foran Odd sitt mål

– Hvaskal vi gjøre for å holde unna baklengs på motstanderens dødballer?
– Odd scorte jo samtlige tre mål på dødballer, så det er tydelig at vi må jobbe hardere og mer fokusert på dødballer imot. Det er spesiellt på frispark og cornere at Odd er livsfarlige. Det så vi alle i dag. De spiller veldig kynisk fotball der de kun skyter langt opp mot sine fyrtårn innenfor 16 meteren. Da blir det vanskelig å forsvare seg, forklarer Kenneth Kvalheim.

– Serielederenen fra Skien imponerte ikke noe særlig i denne kampen. Er du enig i det?
– Nei, det gjorde de ikke. Men de viser konturene av hvorfor de scorer så mye. Men det kunne vi også gjort hvis vi hadde marginene litt mer på våre side. Men nå har høstformen begynt å vise seg frem for fullt her i MFK, så det blir nok moro å følge oss i de resterende 17 seriekampene, runder Kvalheim av.


          Her har Kenneth Kvalheim nettopp sendt Moss i ledelsen med 1-0

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design