– Utrolig gøy

– Vi er med! Det at vi har klart å stable et lag til turneringa er utrolig gøy, sier assistenttrener for gatelaget André Kraft Tveter.

Moss FK er et av 13 lag som skal overnatte på Hankø fra tirsdag til onsdag. Turneringa går over to dager, tirsdag har det vært kamper på Hankø i innledende gruppespill. Onsdag reiser alle lagene inn til Fredrikstad stadion for plasseringskamper og finaler.

Kl. 13:00 tirsdag formiddag ble turneringa offisielt åpnet av daglig leder i FFK, Joachim Heier. Kl. 14:30 spilte MFK sin første kamp, mot Strømsgodset. Det endte 0-1. Gultrøyene var godt fornøyd med endelig å være i gang og å holde såpass godt følge med et av Norges beste gatelag. Neste kamp var mot Asker. De tekniske spillerne hos de hvite og svarte ble for sterke for MFK og vant 3-0 over kråkene. Siste kamp i innledende var mot Brann, et meget godt lag som blir ledet av Brann-legenden Erlend Hanstveit. De gav seg ikke før det stod 7-0.

Alt i alt en utrolig lærerik og hyggelig dag på Hankø. Mange trivelige folk, et godt arrangement og et positivt MFK-lag som er lærevillige.

I skrivende stund er det litt avslapping på hotellet. Noen er på spa, andre soler seg på balkongen. I kveld er det middag med underholdning og taler.

Etter frokost onsdag går turen inn til Fredrikstad stadion. Det hele avsluttes kl 16:00.

Ta gjerne turen innom for å heie fram mossingene kl 12.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design