Utrivelig lang skadeliste i A-stallen

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Bakke & co måtte for øvrig hente inn 6 juniorspillere foran denne økta for at det skulle være mulig å spille elleve mot elleve !

Inge Eian sine pasienter kommenterte sin egen skadesituasjon under fredagens treningsøkt:


Alexander Forsberg

Jeg er mye bedre denne uken, og har også begynt å sykle. Det er en positiv fremgang, og målet er jo å komme på banen igjen, men jeg bør unngå for tidlig comeback.


Tom Reidar Haraldsen

Det går bedre føler jeg, selv om jeg nå har gått skadet i snart tre uker. Det har vært mye trening på Spenst i det siste, men regner med at jeg er tilbake for fullt etter hjemmekampen mot Løv/Ham.


Christian Michelsen

Her går det fremover heldigvis. Det er godt for kroppen å kunne trene alternativt. Samtidig så håper jeg å være tilbake for fullt i løpet av neste uke, men jeg tar en dag av gangen.


Lars Herbert Nordgård


Det kommer seg sakte, men sikkert, og har begynt sånn smått med å jogge. Trener også mye på Spenst for tiden, men jeg må vente i minst fire uker til før jeg kan ta opp igjen balltrening, dessverre. Jeg har en lignende skade som Vidar Martinsen hadde, så dette vil ta tid.


Amin Askar


Jeg har gått med gips siden sist mandag, og den må jeg gå med i minst seks uker fremover. Det er heldigvis ikke så alvorlig skade som den som jeg hadde tidligere i kneét. Jeg selv håper på mer kampspilling på slutten av sesongen, men fysioterapeut Eian er skeptisk til det. Jeg kom jo mye raskere tilbake foran denne sesongen enn det som var ventet. Så helt umulig er det ikke.


Fabien Vidalon


Jeg har trent uten ball i mange uker nå, men jeg begynner sånn smått med balltrening allerede neste uke. Denne gangen tar jeg ikke noen sjanser med for tidlig comeback på banen. Det lærte jeg sist. Da jeg måtte forlate banen etter kun få minutter, dessverre. Men jeg har fått positive svar på røngenbildene mine. Der så alt ut til å være normalt, heldigvis.
– Det skal være et følsomt arr etter en betennelse i en muskel, legger fysioterapeut Eian til.


Jonas Krogstad

Jeg har problemer med selve lysken, en skade jeg også slet litt med i fjorårs-sesongen. Men jeg regner med å være tilbake i hjemmekampen mot Løv/Ham, avslutter «Krokken»