Urutinerte spillere får sjansen

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Den positive varianten av analysen før kampen, er nettopp at Bakke & Co må hive innpå unge, uerfarne, men spillehungrige reserver og talenter i en ekte sekspoengers kamp. Spillere som for alt i verden ønsker å vise at de har ambisjoner om spill på høyt nivå.
Dette er den første av to viktige oppgjør som vil vise hvor Moss befinner seg utover høsten. Det kan vippe to veier, men vi fokuserer på at kællane presterer når de må. Fortsatt er det rutine i laget, og disse må nå stå frem og gå foran på banen.
Vi innbiller oss at det vil være et vått og raskt føre i havgavet, noe som er krevende ved ballmottak og pasninger. Motsatt åpner det seg muligheter for skytterne våre. Glatt gress og ditto ball, bør friste Jon André og evt. Steffen Nystrøm til å fyre av flere skudd en vanlig. Målene teller som vanlig mer enn vakkert spill, og på bortebane med ”halv” a-stall kreves det kynisme og effektivitet. Vi tror Bakke & Co vet dette bedre enn noen.
Mens sårene leges på sykestua i Moss, kan vi håpe at nykommere og reserver med unge, friske ben øyner mulighetene for fast plass i elleveren på sikt og vil føre MFK til seier.

Lykke til!