Ufortjent exit i cupen

Juniortrener Jon Eirik Ødegaard var forståelig nok veldig skuffet over å bli sendt ut av cupen på overtid, han hadde i det minste forventet ekstraomganger. Han hadde dette å fortelle til mossfk.no etter kampen:

– Vi får en litt trang start på kampen, de tar oss litt høyt på banen. Men så scorer FFK etter kun få minutter på et vanvittig godt skudd, den hadde ikke Bjerke mulighet til å ta. Men etter scoringen så kommer vi litt mer inn i kampen, får løftet oss mer som lag.

– Etter hvilen så har vi full kontroll på kampen synes jeg. Vi er vel litt for ivrige og sender for mange folk fremover som gjør at FFK får mulighet til overganger og kjappe kontringer. Ta for eksempel den som Bjerke redder på en meget bra måte, og ikke minst den som sender oss ut av cupen på overtid her i dag.  Er fornøyd med guttas innsats i denne kampen, spesiellt andre omgangen er vi kvassere enn Fredrikstad. Det er så utrolig trist at vi ikke setter noen av de mange sjansene som vi hadde. Men fotballen er brutal, og det er målene som teller. Vi får bare ønske FFK lykke til videre i cupen!

– Nå får vi kun fokusere på serien heretter, cupen var kun som en bonus å regne. Men det hadde så klart vært moro å kunne delta videre med avansement til 4. runde, men det klarte vi ikke, avslutter Ødegaard.

Junior elite/NM-3. runde

Moss – Fredrikstad 1-2 (0-1)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 13.06.2009
Kl: 16.00


Målscorere:
0-1, Lalawele Atakora (5)
1-1, Martin Holmen, str (53)
1-2, Lalawele Atakora (94)

Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Mats Kaxrud, Tuncay Øcalan, Jacob Mjelde, Jørgen Skifterud, Kristoffer Skavås, Anders Hegglund, Tobias Hattevig (Are Larsen), Martin Holmen, Håkon Evensen (Marius Alexandersen), Vegard Edelsteen.

Startellever Fredrikstad:
Lars Erik Johannessen – Erlend Thorvaldsen – Marius Krathe – Ole Strømsborg – Halvard Mysen – Lalawele «Lala» Atakora – Simen Rafn – Eirik Laabak – Simen Standerholen – Odillon Kashama – Marius Slydal 

SE BILDER FRA KAMPEN HER:

      
                            Alle foto: Alvin Holm