Uavgjort mot Strømsgodset.

ADECCO LIGAEN
Seriekamp 8.runde:

Moss FK – Strømsgodset 1-1 (0-1).

Sted:Melløs Stadion.

Kl:1800.

Dato:22.05.2005.

Tilskuere:1390.

Mål:
0-1 Svein Tore Brandshaug (31), SIF.
1-1 Vidar Martinsen (54), MFK.

Gult kort:
Joachim Walltin (17),MFK.Lars Erik Martinsen (53),Ibrahim Sunday (64), Aleksandr Jeliesejevs, alle SIF.

Rødt kort:ingen.

Dommer:Rune Nordby, Tveita IL.
Ass,dommer 1:Roger Seland, Nanseth IF.
Ass,dommer 2:Rune Kjørstad, IL Skrim.

Spillere Moss:
-Per Morten Kristiansen.
-Anders Østli.
-Vidar Martinsen.
-Tom Reidar Haraldsen.
-Gard Kristiansen.
-Tommy Edvardsen.
-Christian Michelsen.
-Joachim Walltin.
-Jon André Fredriksen, Tor Erik Moen (37).
-Jonas Krogstad.
-Knut Hovel Heiaas.

1.OMG:
Moss startet best og viste at de ville mest. Sjansene sto i kø for de gul/sorte men hadde dessverre ikke marginene med seg. Allerede etter 5 minutter fikk
Tommy Edvardsen en stor sjanse som han burde scoret på, men han skjøt utenfor. Gard Kristiansen hadde også sine sjanser til å score men skjøt rett i klypene på keeper Thomas André Ødegård. Også Knut Hovel Heiaas viste seg frem med et skudd som utrolig nok gikk rett over tverrligger. I det 27 min blir samme mann felt innenfor 16 meteren, her ventet de fleste på straffespark til Moss…(men utrolig men sant) så vinket dommer Rune Nordby spillet videre til mossingenes store forskrekkelse. At fotball er urettferdig mange ganger fikk vi svar på da SIF etter en corner klarte å holde ballen foran mossemålet uten at vertene klarte å få den bort. Svein Tore Brandshaug headet ballen kontant i mål. Dermed stod det 0-1 til Strømsgodset som hadde scoret på sin eneste sjanse mot Moss sine mange før sidebyttet. I det 37. min så skjedde et overraskende bytte. Jon André Fredriksen gikk ut og Tor Erik Moen kom inn. Men Tor Erik Moen gjorde jobben sin bra, og bidro til mer trøkk og fart i angrepet til Moss.

PAUSE

2.OMG:
Og på den første sjansen til Moss etter sidebyttet så kom heldigvis scoringen, Moss fikk frispark på høyresiden av Tommy Edvardsen og som et lyn så dukket Vidar Martinsen opp og stusset ballen i mål 1-1 til Moss.Endelig en dødball scoring som det har vært lite av i tidligere sesonger, en velfortjent utligning til Moss..TUSEN TAKK!!
Tommy Edvardsen gjorde sin første kamp fra start for Moss i dag, og han gjorde jobben sin meget bra og MossFK.no er enig med Moss Dagblad og Kråkevingen om kåringen som hjemmelagets beste spiller i denne kampen.. Gratulerer Tommy!
Moss kjørte over Strømsgodset i hele 2.omgangen, men sliter dessverre i å omsette sine sjanser i scoringer.Samtlige spisser hos Moss hadde sine sjanser og muligheter til å kunne avgjøre denne kampen, men mangler forsatt denne siste justeringen på avsluttningene foran målet.. Men det kommer!
Og kampen endte uavgjort 1-1, Moss er forsatt ubeseiret hjemme på Melløs etter at samtlige fire hjemmekamper er endt uavgjort, men årets første hjemmeseier kommer.. kansje allerede den 05.06.2005 da Sogndal gjester Melløs Stadion..VI SEES DA!!

Intervju med Knut Tørum:
Hvorfor ble Jon André Fredriksen byttet ut?
– Han var ikke på det nivået som han skulle vært på, der var han ikke helt på nett.
Men vi har alle dager som vi ikke er på vårt beste og det må vi bare lære og leve med, avslutter hovedtrener Knut Tørum.

– Men om kampen generelt så spiller vi brukbart fremover, og det er positivt at vi er bedre fremover på banen enn vi har vært på lenge.
Vi skulle scoret 1-2 mål til i dag etter alle sjansene som vi har hatt i denne kampen, men ferdigheter og selvtillitt må stå i stil med hverandre, sier en tydelig skuffet Knut Tørum til MossFK.no.

Tekst:Alvin Holm.
Webjournalist.
MossFK.no

 

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design