Uavgjort i lokaloppgjøret

Déjà vu fra sist helg


Den første timen av kampen var nesten som et déjà vu av kampen mot Sarpsborg 08 for en uke siden: Moss starter best, men må ganske snart forsvare seg mot et hjemmelag som har ballen mest. Men gjestene rir av stormen, og 3 minutter etter pause klinker Thomas Klaussen ballen i den høyre vinkelen.


En utrolig flott scoring av MFKs toppscorer, som i dag også spilte sammen med storebror Jan Are fra start.


Heroisk innsats holdt nesten til seier


Heldigvis ble den siste halvtimen ikke en kopi av Sarpsborg-kampen. Moss holdt – ved hjelp av en god Arnold Origi og glimrende innsats av resten av laget – unna helt fram til det 85. minutt av kampen. Da faller Celso Borges i straffefeltet etter en takling av Fabien Vidalon, og den samme Borges satte straffen i mål.


Mathias Andersson hadde en kjempemulighet til å frarøve Moss det ene poenget få minutter senere, men svensken headet ballen over fra svært god posisjon.


Dermed ebbet lokalderbyet ut med 1-1 i både mål og poeng.


Fornøyd hovedtrener


Selv om seieren glapp kort tid før slutt var hovedtrener Per Morten Haugen alt i alt fornøyd med det laget presterte i dag.


– Det var viktig for oss å gjennomøre 90 minutter på en ordentlig måte. Det skulle vi oppnå med høy moral og arbeidsinnsats, og jeg er godt fornløyd med at gutta klarte nettopp det, uttalte Haugen til mossfk.no i spillerbussen på veg tilbake til Moss.  


Fortsatt under streken


2. omgang i dag bød for øvrig også på gjensyn med Kevin Nicol og Martin Holmen, som begge nå er tilbake etter sine lange skadefravær.


Moss ligger fortsatt på 13. plass etter dagens runde i Adeccoligaen.
På torsdag venter Ranheim i hengekampen fra 13. runde. Viser gutta samme tæl og innsats her bør det være lov å håpe på enda bedre poenguttelling enn det vi fikk i dag.


——————————————————————————————————————-

KAMPFAKTA


ADECCOLIGAEN 2010
16. serierunde


Fredrikstad FK – Moss FK 1-1  (0-0)

Sted: Fredrikstad stadion
Tid: Søndag 01.08. 2010


Kl: 16.00

Målscorere:

0-1: Thomas Klaussen (48)
1-1: Celso Borges, str (85)

Gule kort:
Ingen

Dommer:
Anders Johansen

Tilskuere:
7650

Startellever Moss:
Arnold Origi, Martin Thømt Jensen, Krister Wemberg, Fabien Vidalon, Marius Gjestrumbakken, John Muiruri, Jan Are Klaussen, Niklas Heia, Marius Henriksen, Markus Ringberg, Thomas Klaussen.