Uavgjort i Bodø

Det ble altså en målrik batalje i Bodø. Vertene gikk i føringen etter 4 minutter, men Fabien Vidalon utlignet et par minutter senere.

Før pause tegnet både Lars Øvrebø og Mamoud El Haj seg for sine første Adeccoliga-scoringer, og Moss kunne dermed gå i garderoben med en ledelse på 3-1.

2. omgang skulle bli svært innholdsrik. I det 53. minutt reduserte Bodø/Glimt til 3-2. Deretter ble Jon Andre Fredriksen utvist. Men mens Bodø/Glimt jaktet 3-3 var det i stedet Steffen Nystrøm som kunne øke Moss’ ledelse til 4-2. Med 10 mann ble det likevel for tøft å stå i mot hjemmelaget. To raske Glimt-scoringer gjorde at det 10 minutter før slutt igjen stod uavgjort. I det 84. minutt var Steffen Nystrøm igjen frampå og økte til 5-4. Men dette var tydeligvis en kamp som var ment å ende uten seier til Moss – veteranen Stig Johansen utlignet til 5-5 da det gjenstod kun 4 minutter.

Siden Kongsvinger tok et poeng mot Sogndal ble resultatet i Bodø uten betydning for MFKs plassering på tabellen – vi endte på 8. plassen vi har innehatt i hele høst.

Slutt-tabellen for Adeccoligaen 2006: Trykk her