U21-trener Øystein Gåre: Det var veldig tungt!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Trener Øystein Gåre var ikke tilfreds med spillerne etter kampen.


– Vi fikk det ikke til å gli i dag dessverre. Rytmen var borte, flere spillere sleit. Vi har prøvde ut en del nye spillere i denne kampen, siden vi har fem utespillere som ikke var disponible i dag. De er borte i dag grunnet skader og at noen er tatt opp på a-landslaget i ettertid. Det kan ha betydning for rytmen i laget, men vi fikk jo noen svar på noe som ikke funket og på noe som har funket før. Vii får forberede oss godt og endre på en del ting frem til neste kamp som er EM-kvalikk, og som sikkert er mye tøffere enn dette her
.


Er det noen spillere som du vil fremheve på noen måte, eller var det likt over hele fjøla?
Nei, jeg synes egentlig at ingen bidrar sånt sett. Men ut i fra forutsetningene, så er jeg delvis fornøyd med Andreas Nordvik som ikke spiller venstre back til vanlig, men vi trenger folk i denne posisjonen også. Jeg synes på mange måter at han løste den oppgaven ganske så bra, selv om han har mer å gå på. Må vel også ta med innhoppet til Christer Kleiven, en spiller som også klarte seg bra.

Er det noen spillere pr i dag i Moss Fotballklubb som kan være aktuelle for U21?
Det er ingen i a-stallen til Moss som er aktuelle for tiden, men de har jo en meget ung gutt som spiller midtstopper i Martin Thømt Jensen. En meget spennende spiller, men fortsatt litt for tidlig for oss grunnet hans lave alder, avslutter U21-trener Øystein Gåre.