Trym Solli klar for Moss FK

Trym Solli klar for Moss FK

Moss FK og Trym Solli har kommet til enighet om en avtale på to år. Den 21 år gamle forsvarsspilleren fra Sætre har de to siste sesongene spilt 51 kamper for Ørn Horten, der han har vært fast inventar i forsvaret. Før dette spilte han tre år i Mjøndalen, der han i tillegg til spill på juniorlaget fikk med seg 2 kamper for A-laget og 29 kamper for rekruttlaget i 3. divisjon.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Moss og gleder meg veldig til å bli en del av A-stallen her, sier Solli til mossfk.no

Også hovedtrener Marijo Jovic er godt fornøyd med at venstrebente Solli er den siste av flere spennende nykommere i A-lagstroppen.

– Trym er en ung og spennende spiller som allerede har rukket å markere seg som seniorspiller på et lag som var svært nærme å rykke opp til 2. divisjon i fjor. Han har god innstilling og har i tillegg en offensiv stil som midtstopper. Som venstrebent er han også et godt alternativ som venstreback. Dette er en spiller jeg er svært fornøyd med å få inn i stallen, avslutter Jovic.

Trym er på plass på Melløs fra neste uke, og vi ønsker ham selvsagt hjertelig velkommen til spill i gult og svart!

Trym Solli ble hilset velkommen til Melløs av Rune Jørgensen (til venstre) og Klaus H. Hansen (til høyre) fra MFKs styre.

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design