Trosser smertene for klubben

mossfk.no slo av en liten prat med Martin Holmen om hvordan han selv opplevde den målløse kampen mot Tromsdalen. Han hadde følgende kommentarer å komme med.

– Jeg synes egentlig at det gikk bra. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle starte den kampen siden jeg har vært så lenge skadet. Men når jeg først fikk muligheten så var det jo i grunnen bare å gripe den og gjøre mitt aller beste utifra den situasjonen som jeg for tiden er i.

– Krampa tok meg når det var et kvarter igjen av kampen. Det var ikke så sprut igjen i beina da, må jeg innrømme. Men alt i alt så gikk det greit, synes jeg selv.

Spilte du med smerter, eller merket du ikke noe særlig til det?

– Nei, ikke så mye smerter faktisk. Det gikk veldig bra med kneet mitt heldigvis. Men det er mye verre i dag, veldig stivt og ømt. Men sånn som situasjonen er i dag så skal det ikke mer enn et lite spark til før jeg nesten ikke kan trene i det hele tatt. Nå vil jeg prøve det jeg kan for å unngå noe smell i det kneet før kampen mot Lyn, den vil jeg gjerne være med på.

Så du føler deg altså klar for lørdagens oppgjør mot Lyn?

– Jada, jeg er klar til den kampen. Nå er det kun restitusjon frem til lørdag – før operasjonen finner sted førstkommende tirsdag.


Det betyr at hjemmekampen mot Lyn vil være den siste muligheten for oss å se Holmen på banen en stund fremover. Da venter nemlig noen måneder med rehabilitering for den sympatiske og jordnære gutten.