Tror MFK kan varte opp med cupbombe på Melløs

Tror MFK kan varte opp med cupbombe på Melløs

I kveld braker det løs på Melløs. Obos-liga-laget Kongsvinger kommer på besøk i cupens 2. runde og er naturligvis favoritter til å vinne kampen. Men MFK-midtstopper Durim Muqkurtaj har klokkertro på at de kan overraske gjestene.

Kampen mot Lyn i første runde ble grei skuring for A-lagsgutta. De vant hele 5-0 og ble deretter satt opp mot Kongsvinger hjemme. Det blir en knalltøff match.

– Det er alltid moro med cup, spesielt på hjemmebane. Vi møter et tøft Kongsvinger-lag som kommer med alt de har. Jeg forventer at det blir en tøff kamp, der vi har like store muligheter som Kongsvinger til å gå videre. Cup er cup, sier Muqkurtaj, som kjenner godt til motstanderens styrker:

– Det er et ballbesittende lag som ønsker å ha ballen mye, og som liker å spille seg ut bakfra. De har også en sterk angrepsrekke på topp, avrunder han.

Kongsvinger ligger på 8. plass i Obos-ligaen (1. divisjon) og står med tre seiere, tre uavgjort og to tap så langt i år. De har kun scoret sju mål på de åtte første kampene, men samtidig kun sluppet inn seks mål. Med andre ord et godt defensivt lag.

Moss FK har de fleste spillerne tilgjengelige til kampen. Det er Trym Solli (skadet), Anders Gundersen (skadet), Stian Andersen (skole) og Remi Svindland (syk) som er ute i kveld.

Kampstart er klokken 18:00 på Melløs stadion.

 

Foto: Martin Myklebust

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design