Trio snakker ut om kampen!

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
Lars Øvrebø – ivrig foran kassa

Du hadde to fete halvsjanser på dødballer her i dag, fortell om det?
Ja jeg burde ihvertfall satt en av dem, men på den ene headingen så kom jeg ikke nok frem på ballen. Det er dårlig av meg å ikke klare å komme innenfor på det skuddet.
Men på det siste så sklir ballen av pannen min, men det burde ha vært et mål der, så absolutt.

Men hvordan føler du selv for ditt eget vedkommende at det gikk i dag, du var frisk og ivrig på dødballer i dag?
Det gikk jo ganske så bra synes jeg. Første omgangen så var vi jo fullt på høyde med HamKam, mens i andre omgangen så tar vi over det meste av spillet. Da er vi desidert det beste laget uten tvil, HamKam spillerne begynner å løpe igjennom samtidig at vi får spilt et meget bra spill. Men vi burde jo hatt satt et mål eller to i andre omgangen, da hadde det jo vært kjempebra..

Til nå så har dere spilt seks treningskamper med kun et tap, hva betyr det for deg?
Det gir oss jo selvtillit selvfølgelig, jeg føler at vi har noe på gang, avslutter en engasjert Lars Øvrebø som gjorde sakene sine svært bra i dag.

Gudbrand Ensrud – luftbaronen

Du var god i duellspillet idag, og ryddet unna det meste av baller.
Vi slet litt i det første kvarteret der HamKam skapte noen sjanser. Da hadde vi litt trøbbel. Men utenom det så synes jeg at vi fikk satt laget bra i samspillet, vi var klart det beste laget utpå der. Etter at de scoret sitt mål så hadde de vel kansje en halvsjanse på slutten av første omgang og skaper heller ikke noe særlig mer før langt ute i andre omgang.

Men hva føler du for din egen innsats her i dag?
Det gikk jo sånn passe bra føler jeg selv, gjør vel det som jeg skal utpå der og vinner dueller. Jeg gjorde noen tabber med å heade ballen til motstander i ny og ne. Dette er jo en spillestil (4-3-3) som jeg var vant med fra før av. Føler nå at den er i ferd med å sette seg både for meg og for resten av laget.

Hvordan er samspillet med din midtstopperkollega Daniel Reinosso her i dag?
Samarbeidet med Daniel i dag var litt rotete det første kvarteret, men så satt det seg og vi hadde god kontroll i resten av kampen. Det blir en tøff kamp om midtstopperplassene når alvoret starter, medgir Gudbrand Ensrud til mossfk.no.

John Andreas Husøy – hans første mål

Gratulerer med din første nettkjenning i mossedrakta, hvordan føles det?
Det føles bra det, det var vel i grunnen på tide at jeg scorte et mål nå. Jeg får vel prøve å score litt flere mål enn jeg gjorde i fjor, det må da være målet mitt det, he-he. Jeg må fortsette med å komme meg opp i farlige situasjoner og score noen mål og forhåpentligvis kunne gi noen målgivende pasninger.

Hvordan gikk det for din egen del i dag, for det ble mye løping på deg?
Dette var vel kanskje en av mine bedre kamper, samt at hele laget spilte bra i dag. Vi er rett og slett uheldig som ikke vinner denne kampen, mener jeg.

Et tap har det blitt etter seks treningskamper som nå er blitt historie, dette ser bra ut?
Det er jo veldig bra for selvtilliten og spille og vinne kamper noe som også er veldig positivt, dette må vi jo også fortsette med videre fremover spesielt i serien. Men det er jo også bra og vinne treningskampene også, blir liksom som en målepæl for oss.

Var HamKam så gode som du trodde på forhånd?
Det var vel som forventet altså brukbart, men jeg ble ikke skremt. Så bra var de ikke. Men det er jo bra for oss at vi i dag var bedre enn et lag som helt sikkert kommer til å ligge helt i toppen av tabellen i løpet av sesongen, avslutter Husøy.