Tribunen bruker MFK på sosiale medier

Tribunen bruker MFK på sosiale medier

Frigaard Gruppen har nettopp lagt ut en rekke leiligheter for salg. Boligprosjektet Tribunen har planlagt byggestart til høsten og for å synliggjøre tilbudet ytterligere, benytter Frigaard Gruppen seg av Moss Fotballklubbs tjenester på sosiale medier.

Frigaard Gruppen har som kjent kjøpt tomta som ligger på adressen Ryggeveien 33, altså rett ved siden av gressmattene på Melløs. Der skal det bli 175 leiligheter, og de første leilighetene har allerede kommet ut for salg. Byggestart blir på høsten og utsikten på et stort antall av leilighetene kommer til å bli enorm. I tillegg blir leilighetene vestvendte og dermed solrike.

Her kan du se en oversikt over leilighetene som selges.

I månedene framover skal Moss Fotballklubb bidra til å skape engasjement og interesse på Tribunens Facebook-side. Terje Lyngaas, som er økonomisjef i Frigaard Gruppen, gleder seg til samarbeidet.

– Det skal bli masse aktiviteter fremover. Vi trenger å få fram at Tribunen er et nytt og spennende prosjekt på Høyda, forteller Lyngaas, som mener at leilighetene treffer alle målgrupper:

– Tribunen er for alle. Vi har leiligheter med ett soverom fra 50 kvadratmeter og opp til leiligheter på 100 kvadratmeter. Her treffer man alle målgruppene. Vi har undersøkt markedet på forhånd og jeg tror absolutt at vårt prosjekt kan sammenlignes på pris med alle de som er konkurrerende prosjekter i området og ellers. Dette skal bli spennende framover, avrunder han.