Trenerne veldig fornøyde

Erik Brakstad og Erland Johnsen var veldig fornøyde med det guttene presterte mot Lillestrøm i dag.

– Tre baklengsmål er selvfølgelig ikke bra nok, men det skal tillegges at LSK var vanvittig effektive. Jeg tror de hadde fire målsjanser jeg, sier Erland Johnsen til mossfk.no

– Offensivt så spilte vi veldig bra. Vi hadde god flyt i angrepsspillet, og vi var gode til å variere kort- og langpasninger, forteller Johnsen videre.

Tre ganger Olofsson

Kjell Olofsson har scoret i nesten alle treningskampene til Moss i vinter. Svensken har imponert alle med spillet sitt, så også de nye trenerne.

– Kjell er i imponerende form om dagen. Ikke bare scorer han mål, han løper jo nesten mest av samtlige også, skryter Johnsen av veteranen Olofsson.

Mot Lillestrøm var det den omtalte svensken som tegnet seg for et aldri så lite hattrick.

– Vi har lengtet etter en storscorer i Moss de siste årene, nå ser det ut til at vi har fått det igjen, sier Johnsen håpefullt.

Bra utbytte

Erland Johnsen er fornøyd med det sportslige utbyttet MFK-gjengen har fått ut av treningsleiren så langt.

– Vi har fått trent godt, og vi sitter igjen med mange positive inntrykk sett utfra spillernes prestasjoner. Det var ekstra godt å avslutte kampene her nede med en så god kamp som vi gjorde mot LSK. Nå skal vi bruke de siste treningsdagene her nede godt, avslutter Erland Johnsen intervjuet på telefon fra Torremolinos i Spania.

Dagens kamp mot Lillestrøm var den nest siste treningskampen før alvoret braker løs. Førstkommende lørdag kommer guttene hjem fra Spania. Mandag spiller Moss mot Strømsgodset i Tistedalen.

Søndag 14. april er det seriestart mot Sogndal på Melløs klokken 18.00. Da håper vi mossingene kjenner sin besøkelsestid!