Trekker seg fra MFK-styret

Jobs, som tidligere har 10,5 år bak seg i Moss FK, er for øyeblikket daglig leder i ishockeyklubben Sparta Warriors.

Begrunnelsen  for at Jobs nå trekker seg fra MFK-styret med umiddelbar virkning er at han føler at han ikke har nok tid til å engasjere seg tilstrekkelig i klubben og at kvaliteten på hans bidrag lider under dette.

– Dette er ikke mer dramatisk enn at jeg ser at tiden ikke strekker til og jeg tror Moss Fotballklubb er best tjent med at andre enn meg tar større ansvar i disse krevende og utfordrende  tider, sier Jobs i en kommentar til mossfk.no.

Tore Jobs understreker samtidig at i Norge er det kun én fotballklubb som gjelder:

– Jeg er veldig glad i Moss Fotballklubb og dette er den eneste fotballklubben i landet som engasjerer meg. Jeg ønsker derfor MFK all mulig lykke til videre med alle iverksatte prosesser med å bedre den sportslige og den økonomiske situasjonen i klubben.

Styreleder i Moss FK, Jan Solvang, synes det er synd at Jobs trekker seg, men har forståelse for beslutningen.

– Jeg har etter hvert lært å kjenne Tore som en god sparringspartner gjennom de prosessene vi kjører i klubben og det er ingen tvil om at han sitter inne med mye nyttig kunnskap. Vi håper derfor at vi fortsatt kan holde kontakten, selv om ikke det blir på styrerommet til Moss FK, kommenterer Solvang.

Gårsdagens avgjørelse medfører at vara-styremedlem Rune Viken rykker opp som ordinært styremedlem ut sesongen.