Tre poeng mot Vidar

Tre poeng mot Vidar

(Moss FK-Vidar 2-1) Tre poeng mot Vidar var spesielt viktig med tanke på å kunne vinke farvel til nedrykksstreken. Mossgutta lyktes og kan nå rette blikket oppover på tabellen.

Shadi Ali scoret kampens første mål etter 35 minutter spilt og MFK gikk til pause med en knepen ledelse. Det var også fortjent etter de første 45 minuttene. Etter hvilen jevnet det seg ut og Vidar viste virkelig at de ville ha alle tre poengene med seg fra Melløs. Heldigvis for hjemmelaget vartet keeper Anders Gundersen opp med noen fantastiske redninger, som sørget for å holde mossingene i føringen.

I det 55. minutt lyktes Moss innenfor gjestenes sekstenmeter igjen. Da var det unggutten Magnus Fagernes som fant nettmaskene og Moss ledet 2-0. Seks minutter senere svarte Vidar og det sto 2-1, men dette ble kampens siste mål. Sluttminuttene ble riktig nok meget spennende, men hjemmelaget rodde i land tre nye og viktige poeng i 2. divisjon.

Se tabellen her.

– Vi forventet litt av dette. Det ble mange lange baller, slik det var i møtet med Vidar borte også. Men vi responderte godt, sier hovedtrener Marijo Jovic.

– Nå er det kun fire poeng til laget som ligger på 5. plass på tabellen. Vi skal gjøre vårt beste for å komme oss oppover. Det gir oss ikke noe positivt å se nedover på tabellen, avrunder Jovic.

Neste kamp for MFK er borte mot Bryne til søndag.

Foto: Jonas Bucher