Tre på rad!!

(Moss FK-Bryne 2-1) For første gang i år ble endelig poeng på Melløs. Men det er større grunn til å trekke på smilebåndene enn som så. Seieren i dag var nemlig den tredje på rad!

I en heller kjedelig første omgang var det Bryne som gikk opp i ledelsen på en heller spesiell måte. Rune Medalen gikk seirende ut av en duell med Per Morten og fikk pirket ballen over streken. Og da ble det virkelig stille blant de snaue 2.000 på tribunen. Men gutta viste stor moral og vilje og klarte å komme tilbake.

Etter pause dominerte MFK fullstendig og det er nesten et mirakel at det bare ble 2-1. Bryne hadde mer enn nok med å forsvare seg mot et godtspillende MFK-lag. Terje ordnet selv 1-1. Først ble han felt på omtrent 25 meter, så tok han frisparket selv og sendte lærkula nede i keepers venstre hjørne. Dermed eksploderte Melløs og festfotballen kunne fortsette. Svenning ble den store, bokstavlig talt, helten da han med pannebrasken satte inn 2-1 snaue kvarteret før slutt. Dermed ble det en i aller høyeste grad fortjent seier og vips har laget vunnet tre seiere på rad og har plukket 10 poeng. Det betyr 8. plass og en luke på fire poeng ned til Tromsø. Og på søndag står Strømsgodset for tur…

PS! Dette var for øvrig den andre kampen på rad MFK ikke fikk gult kort…