Tre år til som kæll

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Martin Thømt Jensen

Hva ble utslagsgivende for ditt valg med å forlenge med MFK?
Det var først og fremst tilbudet, å dra til en tippeligaklubb nå hadde sikkert ikke vært noe lurt allerede nå siden jeg kunne ha risikert å måtte sitte på benken eller å spille junior fotball. Det er som Geir Bakke sier at det ikke er noe fremtid i det eller lur beslutning å gjøre det nå. Moss Fotballklubb er en toppklubb i Adeccoligaen der jeg får jobbe godt som unggutt med tillit av trenerteamet som igjen fører til at jeg får en del spilletid på a-laget. Og selvfølgelig det gode miljøet har også mye å si for at jeg selv også skal trives både på og utenfor banen. Det ser jeg som viktig for at jeg skal prestere så godt som mulig.

Det er vel en stor trygghet for deg som ung fotballspiller å kunne vite hvor du skal oppholde deg de neste tre årene?
Ja selvfølgelig. Det er godt å få det overstått for mitt vedkommende. Jeg har jo gått og grublet over det den siste uken på hva som skulle skje. Utfallet er jeg veldig godt fornøyd med.

Hva tror du selv er status for Moss Fotballklubb sitt vedkommende når kontrakten din har gått ut etter 2010 sesongen?
Da er vi forhåpentligvis i Tippeligaen føler jeg meg rimelig sikker på, med mange unge lokale spillere på banen. Og med ny moderne stadion og med mange flere tilskuere på tribunene enn det er i dag. Da er vi der vi hører hjemme: I Tippeligaen som etablert klubb, avslutter talentet Martin Thømt Jensen.