Tørum etter 1-2 mot Hønefoss: – Unøyaktig og upresise

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Intervju med trener Knut Tørum

Kommentar til kampen?
– Vi presterer under pari i dag – så og si med hele laget. Vi blir veldig unøyaktige og upresise i det vi gjør i angrepsspillet vårt og får mange brudd i mot oss. Og når Hønefoss-spillerene legger seg lavt og satser på overganger, da er det veldig viktig at vi er presise i den siste tredjedelen når vi skal bryte igjennom for å score mål.

– I dag ga vi bort for mange baller. Hønefoss fikk kampen inn i sitt spor spesielt i 1 omgang, men det bedret seg litt i 2 omgang. Selv om vi startet på verst mulig måte og får straffe og mål i mot oss etter kun to minutter, så synes jeg gutta står opp litt i 2. omgang og kjemper seg tilbake igjen. Bra innhopp av «Mo» og Nystrøm som gjør at vi får trykk og kanskje til og med fått med ett poeng i dag også.

«Mo» holdt jo på å score selv også?
– Ja han gjorde et veldig godt innhopp og var med i mange involveringer. Han viser spesielt i angrepsspillet sitt at han er en veldig god fotballspiller.

Har han sjansen til å være med i startoppstillingen mot Stabæk i neste seriekamp?
– Ja, det har han. Vi skal trene godt i de 11 dagene frem til Stabæk-kampen. Og før det skal vi spille en viktig og fin kamp mot Fredrikstad på torsdag – så vi får ta opptellingen når vi nærmer oss kampen på Nadderud for å se hvem som skal starte der.

Har du vurdert Steffen Nystrøm som spiss?
– Jeg vurderer hele troppen før hver kamp og vi starter med dem som vi mener er best skikket til å vinne fotballkampen.

Det var mange i dag som reagerte på at ikke byttene ble gjort tidligere i kampen?
– Det kan godt være at folk reagerer på det, men utfordringen er egentlig hvem vi skal bytte ut i pausen. Vi kunne egentlig ha byttet ut hele laget med unntak av Per Morten, som jeg synes spilte en bra 1. omgang i dag. Vi gir i stedet alle sammen en sjanse til å vise at de skal være med i kampen og ta byttene senere.

Men det gikk jo uansett litt vår vei, siden både Sandefjord og Bryne også gikk på et tap i dag?
– Jeg tror at de som skal ha kvalik-plassen bør passere 50-55 poeng i år, og både Sandefjord, Bryne og Stabæk kommer til å avgi poeng fremover de også. Men vi må konsentrere oss om oss selv og spille bedre enn det vi gjorde i dag, avgjøre kampene til vår fordel og sørge for å helst klare å komme over 55 poeng for å være med i diskusjonen om kvalik eller opprykk.

Men folk er uansett veldig overrasket over at det gikk så dårlig i dag?
– Her går ingenting på skinner og i dag var vi ikke helt tipp-topp. Det må vi bare ta kritikk for og jobbe videre for å være bedre når vi kommer til Nadderud om 11 dager. Det er fullt mulig for oss å vinne den kampen, vi har bevist at vi kan ta tre poeng på bortebane mot de andre topplagene i serien også, avslutter trener Knut Tørum.