Tom Reidar tilbake !

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Tom Reidar Haraldsen har vært skadet i lang tid, men er spillesugen. Snart er han klar for spill igjen. Etter sesongen gjør han danske av seg.

Er du på full fart tilbake til fotballspill Tom Reidar?
– Ja, jeg er i grunnen det. Jeg har vært med og trent onsdag, torsdag og fredag denne uken, som har gått veldig bra, heldigvis. Jeg er ikke helt klar for en hel kamp ennå, men håper at jeg er en av de som skal sitte på benken. Jeg har faktisk ikke noe vondt i tåa heller, så det ser lovende ut, synes jeg.

– Men etter sesongslutt er det slutt?
– Det stemmer, etter sesongen så har jeg bestemt meg for å dra til Danmark og min bedre halvdel. Det blir sikkert spennende og ikke minst en ny tilværelse for meg.

– Er det noen ny klubb i sikte når du har fått etablert deg i Danmark?
– Nei det har jeg ikke, men jeg har en agent som jobber for meg med det. Jeg håper jo at det vil dukke opp en interessant klubb etterhvert. Jeg satser på å spille fotball videre.

– Og til sommeren skal det feires bryllup. Skal det foregå i Norge eller i Danmark?
– Jeg gleder meg veldig til å gifte meg med min kjære. Bryllupet skal vi feire i hjembyen vår Kristiansand. Om det blir i domkirken eller i en mer lokal kirke, vet vi ikke ennå, avslutter vår eminente midtstopper – Tom Reidar Haraldsen.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design