Tom Reidar til mossfk.no: Ikke tapt for MFK ennå!

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Er det virkelig slik at du skal forlate oss?
– Det vet jeg ikke ennå.

Moss Avis skriver at du takket nei til ny kontrakt med MFK, kommentar til det?
– Jeg hadde en frist til i dag, hvor jeg måtte svare MFK, men den fristen klarer jeg ikke å holde. Jeg kan ikke svare ja til klubben i dag, men jeg er ikke tapt for MFK ennå.

Har du fått noe ny svarfrist fra MFK?
– Nei!

Hva vil skjer videre nå?
– Jeg vet ikke enda hva som vil skje, men jeg ender i Moss eller i en dansk klubb ser det ut til.

Sportslig leder i MFK sier til Moss Avis at ikke klubben kan vente lenger, kommentar til det, Tom Reidar?
– Det er jo forståelig det, og det må jeg jo bare respektere. Men som sagt tidligere så er dette et utrolig viktig valg i min karriere. Derfor vil jeg ta et valg som er riktig, og hva som er riktig vet jeg ikke enda.

Men har du fått noe konkret forslag fra Aalborg?
– Nei, ikke noe konkret pr. dags dato, men agenten min holder åpen dialog med diverse danske klubber. Men hvis jeg hadde vært singel, hadde jeg skrevet under for MFK for lenge siden, sier en fortsatt usikker Tom Reidar Haraldsen til mossfk.no

Sportslig leder Ralph Bakken i Moss Fotballklubb sier til mossfk.no, at Tom Reidar har fått et meget bra og godt økonomisk tilbud fra klubben, men legger til at denne saken er avsluttet fra MFK sin side. Jakten på nye forsterkninger til neste sesongs a-stall er allerede i full gang, forteller Bakken til oss i kveld.