Tom Reidar Haraldsen klar for Viborg

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Hva betyr det for deg som fotballspiller å kunne få denne sjansen, Tom Reidar?
– For meg som fotballspiller så betyr det at jeg tar et steg videre opp i karrieren min. Jeg får lov til å prøve meg på det høyeste nivået i Danmark, noe jeg virkelig ser frem til. Og ikke minst at jeg får bo sammen med kjæresten min som spiller for Viborg Håndballklubb. Det at vi jobber i samme by er veldig positivt og bra for oss begge, forteller Tom Reidar videre.

Du blir jo lagkamerat med to tidligere kjente profiler fra den norske Tippeligaen?
– Ja det stemmer, Christian Flindt Bjerg (Viking – Odd) og Robbie Russel (Sogndal – Rosenborg). Det blir spennende og en utfordring å få prøve seg på et høyere nivå enn jeg er vant til, forteller Tom Reidar Haraldsen til mossfk.no i ettermiddag.

mossfk.no ønsker Tom Reidar Haraldsen lykke til i Viborg.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design