Tok «the double»!

Trener Dag Grøsntad uttaler følgende til mossfk.no etter at laget hans altså tok «the double»:


 – Gutta gikk greit videre etter mye bra spill i gruppespillet på lørdag. Søndag var det 1/8-finale hvor motstander var Nesodden 2. Vi var effektive her og vant 12-0. Litt senere var det klart for 1/4 mot Nesodden 1, hvor vi vinner 2-0. Vi slet likevel med systemet vårt i denne kampen og blir enige i garderoben etter kampen at vi måtte nullstille oss hvis vi skulle holde helt inn til finalen.


         Dette er «GULLGUTTA» som vant både Inter Revisjon Cup og helgens DnB Nor Cup

                                                    (Arkivfoto: Alvin Holm)

– Det skulle vise seg at de klarte å nullstille seg,  for i semifinalen møtte vi selveste Vålerenga og vant 6-2 med til tider meget godt spill. Det var nå duket for et skikkelig lokaloppgjør i finalen. Ekholt hadde gjort sakene sine bra og vi skulle måle krefter mot et teknisk godt lag. Vi kommer godt igang og setter våre sjanser og føler at vi har grei kontroll, men når 2. omgangen settes igang begynner vi å spille ustrukturert. Vi mister fokus på de momentene vi har blitt enige om på forhånd og Ekholt kommer inn i kampen. Men heldigvis klarer vi etter hvert å finne roen  og vi vinner denne finalen 5-2. 

– Nok en gang er vi i trenerteamet meget imponert over guttas evne til å nullstille og forberede seg til kamp. Denne typen fotball er krevende og setter store krav til teknikk og ikke minst utholdenhet.

– Vi må gratulere alle spillere på 96-laget som er med og bidrar med utrolig bra innsats på treningene. Det gir resultater. Nå legger vi denne type fotball bak oss og går i gang med forberedelsene til 11’er-sesongen for fullt.

mossfk.no-redaksjonen gratulerer gutta med den imponerende innsatsen 🙂