-Tok ett viktig poeng

Moss fikk en vanskelig start og lå under 0-1 etter 22 minutter spilt. Etter det hevet laget seg og hovedtrener Dag Grønstad var godt fornøyd etter kampslutt.


– Etter en litt krunglete start begynner vi å fighte og kommer oss inn i kampen igjen. Etter 0-1 målet følte jeg vi hadde god kontroll resten av kampen. Det er litt kjedelig å slippe inn ett mål kun fem minutter før slutt, men vi får allikevel med oss ett viktig poeng. Det er fantastisk å se en slik innsats blant gutta hvor alle ga ett hundre prosent. Drøbak er ett av de bedre lagene vi møter i år så jeg tror vi ligger godt ann med tanke på resten av sesongen.


-En annen ting er at hele laget fungerte godt sammen. Vi har ikke spilt mange elleverkamper, så vi har ikke så mye erfaring. Men  jeg synes spillerne har hatt en enorm utvikling siden i vinter, noe de har vist de siste kampene, forteller Grønstad.


MFK kaptein Gard Stølen spilte en god kamp og kom på scoringslisten etter å ha satt inn 2-1 målet. Selv var han fornøyd med ett poeng.


– Jeg synes vi gjorde litt mye rart i starten og stresset med spillet vårt. Dette førte til at vi lå tidlig under men i andre omgang var vi det beste laget. Etter å ha scoret 2-1 målet hadde jeg virkelig tro på at vi skulle vinne men slapp inn 2-2 kort tid etter. Vi møtte god motstand så jeg må være fornøyd med uavgjort.


-Det var veldig moro å score målet som ivertfall gav oss ett poeng. Nå håper jeg vi klarer å holde nivået oppe og fortsette å prestere. Det får vi se allerede neste uke når vi skal spille borte mot Lisleby, avslutter Gard.


Startellever Moss:
Simen Madsen, Jens Norsted, Patrick Johnsen, Gard Stølen, Preben Enerhaugen, Sondre Roos, Ole Pedersen, Jørgen Agnalt Nilsen, Vito Miracco, Ulrik Steen, Jonas Zachariassen


Innbyttere:
Jonas Grønstad, Stian Westbye, Fritjof Hagbartsen, Andreas Bårdli, Ulrik Thømt, Fredrik ChristiansenKampfakta:

Moss-Drøbak 2-2(1-1)

Sted:
Melløs kunstgress
Tilskuere: ca. 30
Dommer: Werner Heum (Ås IL)
Omgang: 2×35


Mål:
0-1 Johannes Olsen (22)
1-1 Fritjof Hagbartsen (32)
2-1 Gard Stølen (54)
2-2 Samala Weis (65)