Tøff serieåpning for guttelaget

Stabæk GIKK – MFK GIKK 6 – 1 (3 -1)

Sted: Nadderud kunstgress

Dato: 17.04.2007

Målscorer Moss: Niklas Heia

1.omg. Vi blir enige om å gå ut i lavt press, for å stenge rom for Stabæk. Gutta er tålmodige og agressive, og gir dem juling i duellene. De første 20 min er veldig bra. Vi får en del brudd, som vi skaper noen muligheter på.

Både Mats Stølen og Valdrin Sadiku er igjennom uten å score. Stabæk begynner å slå en del langt. Det skaper trøbbel for oss. De kommer til en del innlegg, som de til slutt scorer på. Der plukker vi ikke opp i feltet. Mål 2 er en løpsduell mellom stopper og angriper. Keeper kommer ut på halvdistanse og blir lobbet over på.

Vi slår kontra fra avspark, og scorer ett vakkert mål av Heia helt oppe i krysset. Så følger vi ikke med etter scoring, Stabæk scorer kjapt, igjen etter en markeringsglipp. Etter dette skaper Stabæk flere sjanser. Vi ha også noen skudd, som stryker på utsiden.

2.omg. Her får vi en dårlig start med scoring imot. Da detter lufta litt ut av oss. Vi er igjennom med Heia, men han er i ubalanse. Etter dette blir det stor avstand mellom lagdelene, og de siste 20 min spiller Stabæk oss ut. De scorer 2
mål til. Det første etter en miss på avklaring, det andre etter nok ett innlegg.

Vi har en jobb å gjøre på boxplay, det er snakk om småjusteringer. Når vi får luka bort de enkle feila der, så blir vi sterke fremover.

Nå ser vi frem til å møte Asker tir 24 apr kl. 18.45 på melløs.

We are going to strike back !

– Håkon Johansen, trener