Tøff batalje

Seriekamp/interkretsserien

G16 Elite: Moss – Oppsal 2-3  (0-2)

Sted: Løkenfeltet, Melløs
Dato: 15.06.2010

Målscorere og assist:
1-3: Simen Lunde (Steffen Øvre).
2-3: Christoffer Moe (Peter Stige).

Laget:
Sindre Furset, Jørn Listerud(K), Hasan Øzbal, Magnus Andersen, Simen Lunde, Fredrik Tonholt, Steffen Øvre, Thomas Gjestrumsbakken, Oskar Hansen, Didrik Sundling, Peter Stige.

Innbyttere:
Jonas Grønstad, Jesper Andersen, Christian Orheim, Preben Andersen, Simen Nilsen, Christoffer Moe.


REFERAT
Vi sover det første minuttet da de går opp i ledelsen. Vi er ikke med når vi tar avspark. Oppsal bryter og får avsluttet. Dette blir det corner av, hvor Oppsal spilleren får gå opp upresset og heade i mål.

Etter dette jobber vi knallhardt for hverandre og vi trykker på i duellspillet. Vi har noen sjanser som vi ikke setter, men det positive er at vi har nok kvalitet i laget til å skape sjanser mot et meget godt lag. Oppsal har de fleste og største sjansene, og de leder fortjent 2-0 til pause.


Etter pause så kommer vi til noen sjanser, men det er Oppsal som øker til 3-0 etter et straffespark. Derfra og ut er jeg utrolig stolt av gutta. Vi detter ikke sammen som vi har gjort tidligere, vi bretter opp ermene og løper som vi aldri har gjort før, og vi viser frem brystkassa i duellene. Vi klarer også å redusere 2 ganger, og Oppsal virket nervøse da. Vi har også på slutten en i tverliggeren, vi er en gang alene med keeper. Vi burde også hatt straffe på slutten, da det er en soleklar hands på en Oppsalspiller. Alt i alt gutter er jeg meget godt fornøyd med hvordan vi fullfører kampen, vi fortsetter og være positive og står på for hverandre. Herlig og se gutter. Dere hadde fortjent 1 poeng i dag.Neste kamp for oss er mot VIF borte.Sporslig hilsen

Håkon og Anders.