To nye spillere har signert

To nye spillere har signert

To nye spillere har i kveld signert kontrakter med Moss Fotballklubb. Christoffer Guttulsrød (19) og Alagie Sanyang (22) har overbevist i perioden med prøvespill, og begge blir nå altså en del av A-stallen i 2019.

Christoffer har spilt for Sarpsborg 08 siden 2015, og har de siste sesongene vært kaptein på juniorlaget. I tillegg har han 49 kamper for rekruttlaget. Midtstopperen er fra Moss, og spilte for Sprint Jeløy fram til han var 15 år. Christoffer er for øvrig sønn av Glenn Guttulsrød og nevø av Clas André Guttulsrød, som begge noterte seg for en rekke A-kamper på øverste nivå for MFK på 80- og 90-tallet.

Christoffer Guttulsrød (19) har signert for Moss Fotballklubb, og ønskes velkommen tilbake til hjembyen av styremedlem Rune Jørgensen

 

Alagie Sanyang (22) har de to siste sesongene spilt snaut 50 kamper for A-laget til Asker i 2. divisjon, og har notert seg for 9 mål. Før det spilte han tilsammen 82 kamper for FK Tønsberg, hvor han satte inn 28 mål. I vår treningskamp mot Hønefoss for 2 uker siden var det nettopp Alagie som var sist på ballen på begge våre scoringer.

Alagie Sanyang (22) ønskes velkommen til Moss av nestleder Klaus H. Hansen

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design