To nye år for «Fabi»

Gult og sort i to nye år
Franskmannen er veldig fornøyd med å endelig være ferdig med uvissheten med tanke på de neste to sesongene. Han hadde følgende kommentarer til mossfk.no sine lesere.

– Det viktigste for meg var at jeg kunne få en jobb ved siden fotballen. Enten i privat eller offentlig sektor. Nå er jeg i full gang som kroppsøvingslærer ved Øreåsen skole i Rygge. Der har jeg fått et vikariat en god stund fremover.

– Nå er jeg MFK-spiller ut 2011-sesongen og jeg gleder meg veldig til å fortsette i klubben, avslutter en tydelig fornøyd Fabien Vidalon.

Artikkelen fortsetter under bildet…


Markus Ringberg og Fabien Vidalon får håndhilse på hverandre mange ganger til som lagkamerater i to nye år i den gule og sorte MFK-drakten. (Foto: Alvin Holm)

Rutinerte lagspillere
Svenske Markus Ringberg som også blir å se i mossedrakten de neste to sesongene er veldig tilfreds med at Fabien nå er klar for to nye sesonger.

– Det er utrolig positivt for klubben og A-laget at en så rutinert spiller med solid ryggrad vil være med de mange ungguttene som vi kommer til å stille med i Adeccoligaen neste år. Fabien har en voldsom mentalitet og et vinnerinstinkt som rett og slett er gull verdt for resten av laget, mener Ringberg.

– Fabien er faktisk den mest profesjonelle spilleren som jeg både har spilt med og mot. Han var en spiller som var vondt å møte i dueller minnes jeg fra min tid i HamKam, avslutter en tydelig fornøyd Markus Ringberg.