To kæller sitt syn på kampen

Den talentfulle midtstopperen Krister Wemberg var fornøyd med egen innsats de første 45. minuttene, men innrømmer at han begynte å bli veldig sliten i andre omgang. Han hadde følgende kommentarer å dele med mossfk.no etter kampslutt:

– Jeg er veldig glad for at vi klarte å opprettholde samme trøkk og innsats mot Haugesund som vi gjorde borte mot HamKam.  

Wemberg opplevde kampen som veldig positiv – første omgang var kanskje årsbeste.

– Vi hadde mange sjanser samtidig som vi holdt trøkket oppe, men slet med å score den første halvtimen. Så får vi i stedet en i mot – men vi svarer minuttet etterpå etter en flott avslutning av Einar Kalsæg. Det var fullt fortjent, og seieren er sikret når Kvalheim legger på til 2-1 kort tid etterpå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


                          Krister Wemberg vant mange hodedueller mot Haugesund
                                                      (Foto: Alvin Holm)

– I andre omgang blir vi trykt litt tilbake av Haugesund, men vi står på og forsvarer oss godt og sikrer seier og tre poeng. Vanvittig deilig siden vi spilte en bra kamp hele laget.

Det var altså forsvaret som får æren for seier i dag?

– Nei, så absolutt ikke. Den æren får hele laget ta etter kollektiv god innsats – det var en bra lagseier som smakte utrolig godt. I dag jobber alle mann for hverandre, forteller Wemberg til slutt.
__________________________________________________________________________

MFKs toppscorer Kenneth Kvalheim var tydelig sliten, men også godt fornøyd med å plusse på med sin åttende scoring for sesongen. Han lover allerede nå at flere scoringer kommer når høstjakten setter i gang etter den kort ferien som starter etter bortekampen mot Hønefoss om en uke.

– Det ble en seier som betyr enormt mye for klubben, supportere og for oss spillere. I dag leverer vi på et betydelig høyere nivå spillemessig enn vi har gjort tidligere denne sesongen. Det har sikkert mye med at vi har fått tilbake en del rutinerte spillere fra skader som igjen gjør at det blir bedre konkurranse på treningene. Det ser vi resultater av nå, forteller Kvalheim.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Kenneth Kvalheim noterte seg for sin åttende scoring da han satte inn nådestøtet mot gutta fra sildabyen på Melløs stadion søndag kveld. (Foto: Alvin Holm)

– Vi var veldig gode i første omgang hvor vi hadde flotte angrep på rekke og rad, mens Haugesund var hakket bedre enn oss de siste 45. minuttene. Men alt i alt så var vel dette en jevn kamp som heldigvis bikket våres vei denne gangen. Å holde nullen etter pausen forteller om at vi er i ferd med å få et godt etablert forsvar. Derfor vil det bli mindre baklengs og forhåpenligvis flere plussmål utover i sesongen. Nå ser vi at konturene av laget er betraktelig forbedret, og da er det mye artigere å spille fotballkamper, avslutter Kvalheim.