To kæll om kampen

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Simon Bræmer – dobbel dansk

Din andre kamp for MFK som i dag endte i to scoringer, hvordan vil du beskrive kampbildet?
Jeg synes at vi spiller en veldig god første omgang, mens andre omgang så senker vi vel skuldrene litt for mye og slipper dem for mye til i perioder. Men vi får med oss tre nye poeng på grunn av den meget gode omgangen før sidebytte.

Hvordan vil du beskrive scoringene dine for våre lesere Simon?
Den første kom jo direkte inn til meg der jeg sto rett plassert innenfor 16 meteren. Når det gjelder den andre scoringen så var jeg vel litt heldig. En retur fra keeperen som jeg satte i mål på vei inn mot boksen.

Du fikk muligheten til å score hattrick, men så ble den tredje scoringen din dessverre annulert grunnet offside, hva tenker du om det?
– Jeg tror ikke at det var offside på meg, men at den kom på Jonas. Men det skal jeg se på videoopptak fra kampen senere, forteller Simon til mossfk.no

Tommy Edvardsen – gode innlegg

Hvordan er din kommentar til dagens match?
De første 45 minuttene var jo kjempebra, der samspillet var bra innad i laget. Dett må ha vært en av årets beste, det føler jeg meg sikker på. Vi ble enige om å starte andre omgang like hardt som før hvilen, men det ble mange enkle pasningsfeil når vi fikk ballen og da fikk de bruddene som de ville ha. Da blir det til at vi blir løpende i mellom, og det blir tøft.

Senket dere skuldrene litt vel mye tror du?
Tja, det kunne kanskje virke sånn for dere som så på. Vi ble kanskje litt ukonsentrerte til tider istedenfor å gjøre de enkle valgene med å slå ballen langt nok, som endte med at vi fikk ballen i retur med engang. Dette er sånne småfeil vi må justere snarest mulig i dagene som kommer.

I dag så gikk det vår vei med tanke på at de tre lagene foran oss på tabellen avga poeng, hva tenker du om det?
Det er noe som passer oss fint for tiden. Det kan fort bli en spennende høst, avslutter Tommy Edvardsen.