To fluer i en smekk!

Moss Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole hvert år, og ofte over to uker. I år er det imidlertid forandinger i planene, og alle de 250 påmeldte barna skal i ilden på én og samme gang. Det byr på en ekstra urfordring for Moss som arrangørklubb, men etter god planlegging og nok instruktører tyder alt på en fantastisk uke på Melløs.

Det vil bli gjennomført en ferdighetsøkt tidlig på dagen fra 09.00-11.00. Deretter er det en times lunsjpause før dagen avsluttes med forskjellige former for spill. Dette gjelder for de fire første dagene. Fredag går en turneringsform av stabelen, og storhetene Liverpool, Manchester United, AC Milan og Bayern München vil kjempe i tette og forhåpentligvis jevne kamper på treningsfeltene på Melløs.

Mye utstyr

– Vi ser virkelig frem til denne treningsuka på Melløs. Jeg håper spillerne gleder seg like mye som oss, sier daglig leder i klubben, Ole Henæs.
Tine varter også opp med t-skjorter, bagger og melk. Det vil bli delt ut frukt hver dag, og alle spillerne får en fotball på fredag, den siste dagen. A-lagsspillerne er på plass som intruktører og hele administrasjonen og juniorlaget i klubben ser frem i mot fotballskolen som er til glede for mange husstander i byen.
Som oftes skinner solen på Melløs under den årlige begivenheten, og selv om været ikke er til å skryte av på Dragebåtfestivalens aller siste dag, krysser vi fingrene for at det er sol og sommer til uka.