– Tipper Moss, Ørn og Kvik på topp

Hva er status med Kvik Halden som klubb pr. september 2017?

– Kvik Halden FK er en av Østfold største klubber med tanke på lag i seriesammenheng og antall spillere. Klubben driver egen idrettsbarnehage her i Halden og har de par siste årene bygget opp en Fotballfritidsordning for elever fra 1. til 4. klasse. Kvik har også egen fotballakademi. Pipe-eksperten fotballakademi for barn fra 5. til og med 7. klasse med bra kvalifiserte trenere med minimum UEFA B-lisens.

– Det bygges stein for stein fra barnefotballavdelingen og opp til senior, hvor nytt av året er at vi har ansatt en barnefotballtrenerveileder på en liten stillingsprosent som vi håper vi kan øke etter hvert. Vi mener at riktig påvirkning allerede fra barnefotballalderen er viktig for å kunne utvikle spillere her i Halden og skape fremtidige toppspillere.

– Ambisjonene til klubben er å ha flest mulig egenutviklede spillere på vårt A-lag i PostNord-ligaen på sikt og bli en stabil og veldrevet klubb på det nivået med tilbud til alle.

Hvilke forventninger har du på vegne av Kvik Halden til årets sesong?

– Før årets sesong var målet om opprykk tilbake til PostNord-ligaen. Det målet blir nærmest umulig å oppnå i år, men jeg regner med at vi går for det samme neste år. Vi liker oss ikke på dette nivået.

Hvilke ambisjoner/mål har Kvik Halden i et lengre perspektiv?

– På lengre perspektiv har klubben som mål å etablere seg i den nye PostNord-ligaen og da etter hvert kjempe på den øvre halvdelen på tabellen der, med mulighet om et eventuelt opprykk når tiden er moden for det.

Hvor mange Kvik Halden supportere er det lov til å håpe på følger laget til Melløs lørdag?

– Interessen i Halden for fotball er ikke så stor som i Moss, så det er vanskelig å si. Vi håper at haldensere tar turen og bidrar til at stemningen på Melløs blir enda bedre.

Det er vanskelig å spå, spesielt om fremtiden, men hvilke lag ser du for deg være topp tre ved sesongslutt i vår divisjon?

– Det blir Moss, Ørn og Kvik, tipper jeg.

 MFK ønsker Haris Juklo, Kent Bergersen og Kvik Halden velkommen til Melløs.