Tilfredse, men…

Av: Redaktør Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Kravene til kællane har nok vokst med innsatsen de har vist utover i sesongen. Ti kamper uten tap lyder godt i de flestes ører, og bør gjøre det også hos våre støttespillere. Adeccoligaen lyder riktignok ikke like godt som Tippeligaen, men så vet også sponsorene at dagens fotball krever penger. Mange penger. Strømsgodset og Notodden, og selvfølgelig erkefienden Fredrikstad har alle på en måte kjøpt seg til de øverste nivåer. Det er da heller ingenting som stopper slikt. Det må også vi mossinger ta innover oss.

Fart i sponsorarbeidet!
Gledelig er det da å ha en solid generalsponsor i ryggen, men nå får vi håpe på mer interesse. Midlertidig sponsorjeger Klaus Hansen er entusiastisk og en ikke veldig deprimert utgave av arten. Før vi får på plass en fast ansatt sponsor- og kommunikasjonssjef, bør vi være i trygge hender. Vi venter spent på resultatene.

Trives mot de gode
Morgendagens oppgjør er trolig lite å frykte. Tross to svarte kamper sett med opprykksøyne, har Moss en tendens til å trives mot gode lag. Kampene mot Strømsgodset og Glimt viste et fryktinngytende mosselag spillemessig. Synd da at det krølla seg foran buret. Men vi skal ha med at Moss har scort noen mål etter de oppgjørene!

Glem forrige kamp!
HamKam er rimelig stødige, men ikke umulig å ta. På Briskeby ble det poengdeling, og nummeret før vi tok med alle tre. Alle husker vel annulleringen etter et vakkert angrep, der bare linjemannen så noe ulovlig. Surt! For Moss gjelder det å finne flyten igjen, glemme blemmene fra Mandal og fortsatt kikke oppover.

Vis dere fram!
Sentrale spillere må igjen prestere, som eksempelvis den ettertraktede Amin Askar. Han fungerte ikke mot Hønefoss og var ute med gult mot Mandalskameratene. Vi vet hva han kan. Med TV2 på besøk og et krevende og optimistisk publikum på tribunene, bør incitamentet være på plass for ham og andre til å vise seerne delikat mossefotball. Skal vi påminnes om mosselukt, bør det være av den svidde varianten. I det HamKam er forbiløpt og hjemkjørt!

Ses på Melløs?!