Tidligere MFK-spiller drømmer om folkefest på Melløs

Tidligere MFK-spiller drømmer om folkefest på Melløs

Youssef Chaib får et gjensyn med tidligere lagkamerater når han entrer Melløs-matta sammen med Kvik Halden 16. mai. Nå håper han at mossingene og haldenserne møter opp i hopetall og skaper en enorm fotballfest.

Chaib spilte i MFK i 2016 og 2017, og gikk deretter videre til Fredrikstad. Etter å ha tilbragt 2018-sesongen i «Plankebyen» gikk han videre til Kvik Halden foran årets sesong. Der har han fått en god start.

Kvik Halden har vunnet to kamper og spilt to uavgjort i 2. divisjon, og er dermed ubeseiret så langt. Torsdag 16. mai gjester de Melløs og Chaib legger ikke skjul på at han gleder seg til å møte gamleklubben.

– Jeg gleder meg veldig, Jeg håper det blir en kul ramme rundt kampen med mye folk og bra trøkk, sier han og fortsetter:

– Det blir jo selvfølgelig litt spesielt, jeg har jo gode minner derfra. Jeg kjenner også de fleste i klubben, så jeg gleder meg. Vi har gjort det bra og det samme har jo MFK. Det blir vel to lag som begge går for tre poeng, avrunder han med et smil.

Se tabellen her.

Kampstart er klokken 19:00 på Melløs stadion.

Hovedbilde: Kristian Bjørneby (Halden Arbeiderblad)