Terje stortrives

En av de som virkelig har funnet seg til rette i MFK-drakta, er Terje. Mot Lyn tok han fullstendig lurven av den «fryktede» midtbanen deres og nå er han faktisk toppscorer i sin nye klubb.

– Jeg har funnet meg til rette for lenge sida, jeg, gliser den fornøyde trønderen. – Det går stadig fremover i Moss.
Hvordan er det å få så mye skryt, som du fikk etter kampen mot Lyn?
– Nei, jeg tåler det, smiler han. – Det er lettere å tåle det, enn det andre.
Toppscorer ble du også etter målet mot Lyn?
– Ja, men det er kanskje ikke sånn kvalitetsstempel i seg sjøl, ler han. – Det er bare tre mål. Det er ikke mange som scorer så veldig mye, men jeg tror kanskje Simen kommer til å score noen etter hvert. Han tror jeg kommer til å få en god sesong, tipper Terje.
Hvordan er du fornøyd etter dine 11 første kamper for MFK?
– Tja, jeg er sånn brukbart fornøyd egentlig. Men jeg regner med at jeg skal bli enda bedre. Bare sånn jevnt over bedre i grunn.
For de som tror årets tre scoringer i Tippeligaen er Terjes første på det øverste nivået i Norge, kan vi fortelle at det er helt feil.
– Jeg har scora før. Jeg scora mitt niende nå mot Lyn.
Når kommer det tiende?
– Til søndagen regner jeg med, gliser han selvsikkert.
Hvor lang tid i forveien så du egentlig frisparket fra Kjell på søndag?
– Jeg så på han Kjell akkurat i det han starta, så så jeg at det var i luke. Så så han sånn cirka at jeg starta og da fikk jeg ballen akkurat der jeg ville ha den og heada den inn med høyresiden av panna, forklarer han om sitt 1-0 mål. – Det var veldig deilig at den gikk inn. Vi trengte det.
Dere er i slaget for tiden?
– Ja, jeg synes det er mange som er i bra stigning nå. Det er konkurranse på trening også kommer det jo en australier nå, som gjerne vil spille.
Nå er det himmelen og skyene som er målet?
– Nei, det er vanskelig å si noe om. Plutselig så går det nedover igjen. Det må en være forberedt på. Men nå er det kjempebra i Moss, synes midtbanedirigenten vår.