– Tenker kun på Skeid-kampen

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

-Hva tenker du som spiller og kaptein angående det positive tiltaket om busskortesjen til Skeid-kampen, og at mossingene endelig har våknet til liv med hensyn til MFK?
– Det er helt suverent, vi spillere gleder oss som unger. Det er samtidig utrolig inspirerende og motiverende at så mange Mossinger tar turen til Voldsløkka i Oslo for å se på oss. Vi kommer til å stå ekstra godt på for å gi valuta for pengene og reisen til Oslo for de mange tilreisende fra Moss. Det er helt fantastisk at så mye som 16 busser pluss de som kjører selv endelig støtter opp og hjelper Kråkevingen med å støtte Moss Fotballklubb.

– Det helt fantastisk for tiden, og vi er stolte av å være mossespillere. Dette overgår det meste. Men dette er et resultat av den harde og lange jobbingen vår, med mye trening og stå-på-vilje hos gutta.

– Tør du tenke noe lenger enn kampen mot Skeid, «Mikkel»?
– Nei, nå tenker jeg kun på Skeid-kampen. Vi må klare å ta de nødvendige poengene for å sikre oss kvalikplassen. Så alt fokus er på den kampen nå, forteller MFK-kapteinen.

– Moss leder for tiden både bortetabellen og formtabellen, kommentar til det?
– Det kommer av at vi har vært knallflinke i høst. Vi har jobbet for hverandre hele tiden for å nå målet vårt og lenger enn det. Vi har klart å slå oss mer løs, samtidig som vi har klart å spille det som vi er gode på. Det kjennetegner et topplag, og det er Moss!

– Jeg må også få berømme kråkevingen som har fulgt oss på samtlige bortekamper også, som er en viktig støtte for oss spillere. Søndag skal vi fargelegge Voldsløkka i gult og sort, og vi skal vinne både på banen og på tribunene. Skeid har tilskuerrekord på vel 1000 i år, men den blir garantert slått på søndag når hundrevis av mossinger inntar Voldsløkka stadion.

– Hva vet dere om Skeid, og har dere snakket om det i dag?
– Knut Tørum var og så kampen Stabæk – Skeid onsdag, men vi tenker kun på oss selv akkurat nå. Men vi kommer sikkert til å ha en samtale angående Skeid innen søndag.

– Ryktene sier at banen på Voldsløkka er veldig våt, og at det kan bli en skikkelig gjørme-kamp. Kommentar til det?
– Det er sånn det er på senhøsten på mange fotballbaner, men det blir sikkert litt uvant for oss som har en så utrolig fin og bra gressmatte som her på Melløs. Jeg må bare skryte litt av banemannskapene på Melløs stadion for den vanvittig bra jobben de gjør med gressmatta og resten av anlegget vårt. Vi er heldige som har en så fin bane å spille kamper på, og den er faktisk like bra fortsatt.

– Må få legge til at vi gleder oss uendelig mye til å komme til Voldsløkka for å se de alle tilreisende mossingene på tribunene, avslutter mossekapteinen.