Tar permisjon ut året

Tor Trondsen har søkt permisjon fra sin prosentvise stilling som toppspillerutvikler i Moss FK ut 2010 av familiære årsaker. Etter eget ønske vil Tor inneha i en begrenset rolle som spillerutvikler for MFKs juniorlag under permisjonstiden.


– Fra sportslig hold i Moss FK har vi full forståelse for Tor sitt ønske, og vi kommer til å legge  forholdene til rette for at dette kan gjennomføres på en smidig måte, sier hovedtrener Per Morten Haugen til mossfk.no. Han legger til at under Tors permisjon vil Anders Juliussen fungere i rollen som toppspillerutvikler.


–  Jeg er glad for at MFK gir meg muligheten til å ta permisjon i en periode framover. Jeg går over i en sivil jobb som tilpasses min familiesituasjon på en bedre måte. Men jeg slutter ikke i Moss FK – jeg skal fortsatt være med og bidra rundt juniorlagene. Ingen skal være i tvil om at MFK er klubben min, sier Tor Trondsen i en kommentar til mossfk.no