Tar imot serietoeren i ettermiddag

Tar imot serietoeren i ettermiddag

Det er duket for en herlig ettermiddag på Melløs stadion. Det er meldt strålende sol og fantastisk sommervarme når Moss FK tar imot serietoer Stjørdals-Blink. Nå håper hovedtrener Marjo Jovic og resten av A-laget at mossefolk tar turen til stadion.

Dagens motstander har virkelig fått en flott start på sesongen. De har ledet tabellen helt til Fredrikstad overtok tabelltoppen forrige helg. Stjørdals-Blink har kun sluppet inn seks mål på de elleve første kampene, i tillegg til at de har scoret nest flest mål i avdelingen, kun slått av Fredrikstad.

Se tabellen her.

– Tabellen viser tydelig at dette er et godt lag, sier MFK-trener Marijo Jovic.

– Vi forventer at det blir to spillende lag som forsøker å få kampen inn i sitt spor. Det kommer til å bli en helt annen kamp enn den vi spilte mot Vidar forrige helg, for her er det en bedre og større gressmatte. Vi ønsker tempo i spillet og gode kombinasjoner, i tillegg til at vi skal vinne ballen raskt tilbake når vi taper den. Vi må også bli enda bedre på den siste tredjedelen og score på sjansene våre. Vi går selvfølgelig for tre poeng, fortsetter Jovic, som har ledet laget ubeseiret gjennom de tre siste matchene.

Det er for øvrig meldt opp mot 23 grader og strålende sol på Melløs i ettermiddag, noe som selvfølgelig bidrar til å skape en ekstra god ramme rundt kampen.

– Dette er en god mulighet til å ha en flott dag her på solfylte Melløs, avrunder MFK-treneren med et smil.

MFK må for øvrig klare seg uten backen Mikkel Aarstrand som må sone på grunn av fire gule kort. Kampstart er klokken 16:00.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design