Tar ferie som vinner av vårsesongen

Laget står bokført med syv seire og en uavgjort og med 37-10 i målforskjell kan guttene slå seg på brystet og gratulere hverandre med å ha nådd målet for våren en serierunde før slutt.

På noen dager nå er Kråkerøy slått 4-1 på eget kunstgress. Det ble en middels kamp fra våre gutter hvor det egentlig var full kontroll, men manglet litt i tenning og spilleglede i starten. Men etter hvert våknet mange ute på banen. Anført av en glitrende opplagt Sander Melheim som lagde tre av målene kom lagmaskinen skikkelig i gang. Da er ikke Dag Grønstads tropper lette å stoppe. Ole Pedersen skåret det siste målet.

Onsdag kveld ble tabelltoppen gjort uinntagelig borte mot Trøgstad/Båstad. Her ble det en kontrollert 9-1-seier (den største så langt i årets seriespill) etter en meget bra bortekamp mot et lag som har klatret godt på tabellen den siste tiden. Det som gledet trenerteamet igjen var at mange tegnet seg på scoringslisten. Andres Melleby som nettopp har kommet fra Askim lagde to mål. Det samme gjorde Sondre Roos som har fått store deler av sesongen ødelagt av kyssesyken. Jonas Zachariassen lagde også to mål etter å ha vært skadet etter vår deltagelse i Briskebyturneringen. De tre siste målene sto Ulrik Steen, Vito Miracco og Stefanos Leivadiotis bak. Det var 5-1 til pause og guttene greide også å holde trykket oppe i annen omgang.


Preben Enerhaugen (bildet) og de andre MFK-spillerne har hatt full kontroll i årets vårsesong og er ubeseiret i seriespillet så langt. Nå tar MFKs 14-åringer ferie som vinner av en av KM-avdelingene. (FOTO: Niclas Roos)

Dermed kan laget se tilbake på en svært vellykket sesong så langt. Seier i begge innencupene i Mossehallen og tabelltopp etter vårsesongen vitner om styrke.

Noe mål for høstsesongen er foreløpig ikke satt i gruppen. Kjenner vi de målbevisste guttene rett, så vil de jobbe hardt for at KM-tittelen skal havne på Melløs. Konkurransen vil bli tøff. Vi regner med at både Lisleby, Trosvik og Drøbak vil gi mossingene tøff kamp om poengene til høsten.

Nå skal årets gode sesong så langt feires med pølser, brus og is og VM-kamp lørdag før det blir tre ukers ferie før oppkjøringen til Skaw cup starter blant annet med treningskamp mot Lillestrøm.

Disse utgjør MFK-troppen:
Jonas Grønstad, Jens Norsted, Stian Westbye, Preben Enerhaugen, Patrick Johnsen, Andreas Melleby, Vito V. Miracco, Jørgen A. Nilsen, Ole Pedersen, Sondre Roos, Andreas Bårdli, Simen Madsen, Aleksander Anderssson, Ulrik Thømt. Kristian A. Pedersen, Sander Melheim, Jonas Zachariassen, Stefanos Leivadiotis, Aleksander Bjørnvåg, Ulrik Steen, Patrik Mikarlsen og Gard Stølen. Laget trenes av Dag Grønstad med Jon Pedersen og Niclas Roos som assistenttrenere. Lars Norsted er lagleder.