Tapte mot Ørn: – Nå skal vi revansjere oss mot Ullern!

Tapte mot Ørn: – Nå skal vi revansjere oss mot Ullern!

(Moss FK-Ørn Horten 2-4) Det ble en meget spesiell fotballkamp på Melløs kunstgress lørdag ettermiddag. Etter en førsteomgang under pari, viste mossingene seg fra en helt annen side etter hvilen.

Ørn Horten klarte å score fire ganger i løpet av de første 45 minuttene og gikk i garderoben med en komfortabel ledelse. Etter hvilen kneppet heldigvis MFK-spillerne opp mange hakk. Vertene styrte spillet fullstendig. Et drøyt kvarter ut i omgangen kom også den første reduseringen. Thomas Klaussen scoret etter et flott innlegg av Mikkel Aarstrand.

MFK fortsatte å presse på og skapte mange sjanser. Ti minutter før slutt kom også en ny redusering. Christoffer Skårn ble felt innenfor sekstenmeteren og fikk straffe. Alagie Sanyang var sikker fra krittmerket og scoret kampens siste mål. Sluttresultatet ble 2-4.

Spesiell match

A-lagstrener Marijo Jovic var ikke tilfreds med det som ble levert før hvilen, men gledet seg over innsatsen i de siste 45 minuttene.

– Det var to kamper i én. Vi var ikke på i 1. omgang og det tar jeg det fulle ansvaret for. Men etter pausen var vi et annet lag med de samme spillerne på banen. Vi så nok en gang at attitude og kollektiv disiplin er avgjørende.  Det hadde vi i 2. omgang, sa Jovic.

MFK-spiss Tim Reinback la ikke skjul på skuffelsen etter kampen.

– Tar var tungt. Vi må opp. Dette var rett og slett for dårlig. Heldigvis får vi en ny kamp i morgen (søndag). Da får vi revansjere oss, sa han.

A-laget møter nemlig Ullern borte søndag. Forhåpentligvis blir det et oppgjør hvor de får det til å klaffe fullstendig, slik som de gjorde i 2. omgang mot Ørn Horten.

Her er oversikten over resten av treningskampene til MFKs A-lag:
Søndag 24. februar, klokken 12:00: Ullern-Moss FK (CC Arena)
Lørdag 2. mars, klokken 15:00: Vålerenga II-Moss FK (Intility Arena)
Lørdag 9. mars, Moss FK-Florø (Melløs)
Lørdag 16. mars, klokken 12:00: KFUM-Moss FK (KFUM Arena)
Lørdag 23. mars, klokken 14:00: Elverum-Moss FK (Elverum stadion)
Lørdag 30. mars, Klokken 14:00: Asker-Moss FK (Føyka kunstgress)
Lørdag 6. april, klokken 14:00: Bærum-Moss FK (Sandvika stadion)