Tapte mot FFK

mossfk.no tok en liten prat med juniortrener Håkon Johansen etter semifinalen mot FFK:

– Dette var som forventet, vi visste at vi ville møte et toppet FFK-lag i første omgang. Der de har med 5-6 spillere med erfaring fra både tippeligaspill og mye trening sammen med FFKs a-lag. Grunnen til at vi ikke toppet vårt lag med de yngste a-lag spillerne er forde at vi ville teste ut et rent juniorlag, altså med det laget som skal representere MFKs junior interkretslag neste sesong, forteller Johansen.

– Men det laget som FFK stilte med i 2. omgang er mere likt det laget som vi møter i interkretsserien neste år, den omgangen ble mere jevnspilt med resultatet 1-1. Men i denne kampen så var vi veldig upresise, med enkle og personlige feil i store perioder.

– Dette er jo en god lærdom for oss å ta med oss videre under sesongoppkjøringen, og en grei erfaring for mange av våre unge spillere. Nivået var stort mellom disse lagene i dag. FFK havnet jo høyt oppe i årets interkretsserie, mens vi ble kretsmestere og rykket opp til neste års interkretsserie. Vi møter jo FFK i seriesammenheng neste sesong, og da kan det fort endre seg resultatmessig.

– Debutantene Christian Bretun og Fredrik Tonholt som tar steget opp fra G16 og til juniorspill, gjorde en god prestasjon i dette oppgjøret. Jeg synes at Christian Bretun gjorde seg fortjent til MFKs beste spiller, avslutter Håkon Johansen.


                                                                                Foto: Alvin Holm

FOKUS BANK CUP


Fredrikstad FK – Moss FK 8-2  (7-1)

Sted: Østfoldhallen
Dato: 30.11.2011

Kl: 18.15

Målscorere:
1-0, Simen Standerholen
2-0, Momo
3-0, Tommy Larsen
3-1, Christian Bretun
4-1, Eirik Lobak
5-1, Kristoffer Sternfoss
6-1, Simen Rafn
7-1, Singh
8-1, Ridovan Elyonoussi
8-2, Fredrik Tonholt

Spillertroppen:
Ole Martin Johnsen, Markus Stige, Jesper Andersen, Kent Fleming, Anders Madsen, Joar Karlsen, Hans Christian Hansen, Daniel Gustavsen, Henrik Nordlander, Kristoffer Henæs, Fredrik Tonholt, Mads Henrik Hafsmo, Peter Zachariassen, Thomas Gjestrumbakken, Preben Andersen, Jørn Listerud, Christian Bretun, Simen Nymark, Eirik Kaldheim, Leon Dokland Ludvigsen.